До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бути у формі: Алла Бейліна про дім, материнство та повернення у форму

Українська модель, фітнес-мотиваторка й інфлюенсерка Алла Бейліна, яка нещодавно стала мамою, розповідає про свіоє відчуття дому, про стосунки з тілом, пошук формули стрункості та здоровий підхід до їжі.

Про дім

"З початком війни я була вимушена евакуюватися за кордон. Чоловік залишився в Україні — намагається продовжувати бізнес, підтримувати дух працівників — економіка зараз, як ніколи, має працювати. Нам з дитиною пощастило бути в безпеці, проте, як і тисячі українських жінок, мрію повернутися в Україну. Моє серце там, де мій дім.

Реклама

Материнство дуже загострило інстинкт піклуватися про тих, хто в скруті. Неможливо бути осторонь, коли люди залишися без домівок, без їжі. Новонароджені, що перебувають без світла й тепла в лікарнях, — безневинні й беззахисні… На це неможливо дивитися без сліз. Багато з них тримаються завдяки волонтерам, донатам та спільній допомозі.

Наші люди фантастичні. Дуже багато українців допомагає армії, лікарням, волонтерам тощо! Наша сім’я, як і багато людей, робить усе можливе, щоб наблизити Україну до перемоги.

Попереду ще багато викликів, тому вкрай потрібно підтримувати військових та соціальні заклади, які потребують фінансової допомоги".

Про фізичну форму

"Упродовж вагітності я набрала 18 кг, але швидко повернулася у форму. Я в приємному шоці. Це пам’ять м’язів: всі зусилля, що я вкладала в тіло, виявилися не марними".

Про харчування

"Неабияку роль у поверненні до колишньої форми відіграло харчування: їжа, приготовлена на парі, грилі або запечена. На десерт — печене яблуко. Кілограми почали зникати самі".

Про тренування

"Вже за місяць після пологів я почала потроху повертатися до тренувань — стретчинг, вправи для спини. Зараз, коли минуло трішки більше часу, маю заняття barre та роблю вправи з еспандерами. Буду відверта: я досі не у своєму колишньому ритмі фізичних навантажень, але попри це мені подобається моє тіло".

Про мотивацію

"Я вірю: якщо людина не задоволена власним тілом, це відбивається і зовні, і на поведінці та настрої, і на багато чому іншому: постава, мова тіла, впевненість у собі, рівень щастя та задоволення життям.

Моє тіло — моя власність. Та її треба пильнувати. Мене спонукає просте розуміння, що, крім мене, цього ніхто не зробить. Якщо я собі подобаюся в дзеркалі — у мене хороший настрій".

Про фітнес

"До фітнесу мене привчили батьки. Спершу ми із сестрою ходили на тренування з ними. Зранку бігали разом. Після ходили до секцій з тенісу, волейболу, бігу на дистанцію. Потім у моєму житті з’явилися танці, балет Тодес. Згодом — латиноамериканські танці.

А вже коли почалася модельна кар’єра, спорт посідав важливу частину в моєму житті. По-перше, це гарне тіло. По-друге, він допомагає набагато легше переносити фізичне навантаження на зніманнях".

Про підтримку організму

"Своїм раціоном я намагаюся збалансувати щоденну потребу у вітамінах та мінералах. Але цього замало. Треба вживати вітаміни.

Я з цього приводу консультуюся з лікарем, здаю аналізи, щоб зрозуміти дефіцити. Віддаю перевагу рідким комплексам: мені підсвідомо здається, що вони краще засвоюються.

Я довірилася Orthomol, тому що це якісний продукт. Його розробляють у Німеччині, водночас розраховують потрібний обсяг поживних мікроелементів, правильні пропорції нутрієнтів для гарного самопочуття. Мультивітамінні комплекси до того ж дають певну свободу й легкість: немає потреби щодня розраховувати норму споживання корисних речовин.

Orthomol Sport містить компоненти, що підвищують витривалість, пришвидшують відновлення та накопичення енергії. Це вітаміни групи В, залізо й цинк, що беруть участь в енергетичному обміні, відновлюють клітини та впливають на вироблення еритроцитів; це таурин, каротиноїди та L-глютамін, це фолієва кислота, магній, цинк, коензим Q10, які підтримують стан м’язової системи на потрібному рівні. А ще — вітаміни А і С, які допомагають нейтралізувати вільні радикали, і калій, що сприяє виробленню глікогену, розщеплюючи вуглеводи.

Про вибір продуктів і красу

"Я їм усе. Я маю на увазі усе, що нам дала природа: м’ясо, рибу, овочі, фрукти, крупи. Все це має бути в моєму раціоні, щоб я мала гарний вигляд. Звісно, якщо я хочу з’їсти маминого пирога, я його з’їм — та не один і не два шматочки, а скільки мені захочеться. І в цей час не думатиму, в якій частині тіла мені ця смакота відкладеться. Я отримаю насолоду, а пиріг мені піде у гарний настрій та в молоко, яким я годую малечу.".

Волосся й шкіра, які під час вагітності були в неймовірному стані, після пологів зазвичай мають менш приголомшливий вигляд, — це я знаю з досвіду подруг та свого власного. Проте допомагає підтримувати їх у хорошому стані ортомолекулярний комплекс Orthomol Beauty — він стимулює вироблення еластину й колагену, головних складників жіночої краси. Серед його компонентів — гідролізат колаген, а також вітамін С, який захищає клітини від окисного стресу та підвищує захисні сили організму, коензим Q10, що гальмує вікові зміни, бере участь в енергетичному обміні, активізує метаболізм і регулює кисневий обмін, та гіалуронова кислота, що забезпечує потрібний рівень вологи для збереження тонусу й еластичності шкіри".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.