До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Берлін: гід по місцях краси від б'юті-директора Vogue Germany

Красуня Штефані Нойройтер б'юті-директор німецького Vogue і Glamour, володарка витонченої фігури і здорових звичок. Нойройтер розповідає Vogue UA про головні б'юті-точки Берліна.

@stephanie_neureuter_
Про б'юті-тренди у Німеччині

Головні і найбільш затребувані б'юті-тренди у Німеччині на цей момент це матові губи і макіяж "без макіяжу".

<b>бьюти-тренды германия</b>

Реклама
СПА

Штефані Нойройтер любить відпочивати в спокійній атмосфері, бажано десь на природі подалі від міської суєти. Але коли справ занадто багато, а душа вимагає релаксу, б'юті-директор радить спа-готелі Soho House Berlin (Torstraße 1, 10119 Berlin) і Das Stue (Drakestraße 1, 10787 Berlin).

Soho House Berlin Spahttps://www.sohohouseberlin.com

Саме тут легко відчути гармонію під час сеансу розслабляючого масажу або занять фітнесом. Відмінною рисою готелів є їх інтер'єр, в якому є такі схожі елементи, як європейський шик, акценти в стилі модерн, а так само відсилання до стилістики лофту.

@stephanie_neureuter
Спа-готель Das Stue
https://www.das-stue.com/
Про улюблені б'юті-марки

Під час вибору косметики Нойройтер віддає перевагу маркам з натуральним складом. У косметичному концепт-сторі WHEADON (Steinstraße 17) доступні б'юті-засоби нішевих брендів, а їх склад точно подарує щастя прихильникам екологічного підходу до життя.

Wheadon

Тут можна знайти французьку космецевтику Matriskin, запущену дуетом біохіміка і лікаря; угорські засоби Omorovicza, розроблені у співпраці з Угорською лабораторією дерматології, в складі яких вода з найдавнішого (2000 років) термального джерела; органічну косметику родом з австрійських Альп Susanne Kaufmann. А також аромати Montale, Humiecki & Graef, Eight & Bob і Perfumerie Gènèrale, спреї для будинку Lichtjuwel, парфумовані свічки Isle Of Wolf, Jovoy і Park. Крім косметики тут також доступні послуги косметолога, візажиста і барбера.

Wheadon

За ароматом Штеффі радить вирушити у Frau Toni's Parfum Berlin (Zimmerstraße 13). Це нішева берлінська марка, резиденція якої розміщена у Берліні, неподалік знаменитого чекпойнту Чарлі. У лаконічних флаконах представлені жіночі, чоловічі та мультигендерні парфуми. На сайті бутіка можна безкоштовно пройти ольфакторний тест ця послуга допоможе вибрати унікальний аромат дистанційно. А можна записатися на двогодинну персональну сесію, де можна буде створити унікальний кастомізований аромат.

https://www.frau-tonis-parfum.com/

URBAN SCENTS (Bleibtreustraße 32) – ще один молодий німецький бренд, який займається парфумами. Парфумери Марі Урбан-Ле Февбр і Александер Урбан заснували бренд у Парижі, а зараз їх корнери є по всій Німеччині і в Австрії. У них можна зробити аромат на замовлення, а в основній лінії бренду – 7 ароматів і парфумовані свічки.

@urbanscents

Парфюм Frau Tonis Parfum Berlin

Де зробити зачіску і макіяж?

Б'юті-директор радить двох візажистів: Лоні Баур і Нормана Пола. Роботи Баур складаються з цікавих арт-образів і мінімалістичних в німецькому стилі. Що стосується Нормана Пола, то візажист відмінно справляється з макіяжем для модних зйомок, додає яскраві акценти.

Щоб освіжити колір волосся або підрівняти кінчики, Штефані Нойройтер відвідує салон Андреаса Курковітца. Тут легко довіритися рукам майстрів, тому що з тобою працюють професіонали.

Салон Andreas Kurkowitz
Про б'юті-сувеніри з Німеччини

У Німеччині цінують ековідповідальність, тому перші у списку рекомендацій – німецькі бренди натуральної косметики: Dr.Hauschka (відомий далеко за межами країни); Less (гранично лаконічна лінія – марокканська глина Расул для вмивання, два масла для обличчя, два види гребінців); Royal Fern (антивіковий догляд на основі папортоника), Muti (дуже зрозумілі засоби чистого, лаконічного дизайну і прицільної дії) і Ambuja (косметика класу люкс "з креативним підходом").

<b>немецкий бьюти-ред гид по немецкому косметосу</b>

Про декоративну косметику

Вибір Штефані Und Gretel, M2 Beauté і Zoeva. Всі вибрані бренди вирізняються проекологічною позицією і пропагують натуральну красу.

Сироватка для брів M2 Beauté
Набір кистей, Zoevahttps://www.sohohouseberlin.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.