До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Б'юті-гід: найкращі подарунки на Новий рік

Vogue UA вибрав найкращі б'юті-подарунки на Новий рік, розгортати які під ялинкою буде суцільним задоволенням. Парфуми, засоби для догляду, ароматизовані свічки – будь-який варіант виявиться не тільки приємним, але і корисним сюрпризом.

Золоті мої

Від знаменитої розсипчастої пудри Givenchy, яку перед Різдвом представили у новій упаковці, до сироватки Guerlain, яка допоможе відновити і пом'якшити шкіру у холодну пору року. Ошатні, як ялинкові іграшки, ці подарунки такі хороші, що шкода загортати їх у обгортковий папір.

Реклама

<b>Gold</b>

Червона книга

Одні засоби виходять у червоному футлярі у лімітованому тиражі до Різдва, інші такими і були задумані. І ті, й інші – однаково гарні.

<b>красные подарки</b>

Зелена миля

У цій збірці зібрані найкращі б'юті-подарунки для тих, хто живе в мегаполісах, страждає від дедлайнів, стресу, і навіть нерозділеного кохання. Денний флюїд Yves Rocher, бальзам для губ Kiehl's або свічка Diptyque – всі засоби однаково хороші для відновлення як тіла, так і емоційних сил.

<b>Green</b>

Рожеві мрії

Подібно до того, як рожевий в одязі став символом фемінізму і жіночої сили, рожевий в б'юті-засобах – свідоцтво їх ефективності. Так, наприклад, відмінним подарунком може стати концентрат для пружності шкіри обличчя і шиї Sublimage L'essence Fondamentale Chanel, інгредієнти якого допоможуть вивести токсини, стимулювати клітини і перетворити шкіру.

<b>Pink</b>

Білий шум

Після новорічних вечірок і корпоративів, варто подбати про своє волосся і шкіру. Наприклад, маска-ліфтинг з ягодами годжі від Korres допоможе швидко повернути шкірі пружність і еластичність, а засоби з Hair Rituel від Sisley, в складі яких є олії ши, макадамії, камелії і лісового горіха, цинк, мідь, вітаміни B6 і Е в мить повернуть волоссю здоровий вигляд.

<b>White</b>

Жар-птиця

Яскравості і свіжості свята допоможуть додати подарунки в цій збірці. Так, наприклад, ароматична свічка Ambre від Esteban з її вишуканим дизайном і лаковим покриттям створить тисячі мерехтливих вогнів, а аромат Colonia Pura від Acqua di Parma одночасно зможе окутати тіло приємною прохолодою і теплом.

<b>yellow beauty</b>

Синя глибина

Сині, як зоряна ніч, як плащ Мерліна, як обіцянка чуда, – б'юті-подарунки синього кольору дійсно володіють магічними властивостями.

<b>синие подарки</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.