До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 б'юті-трюків, яким навчає показ Saint Laurent

Показ Saint Laurent запам'ятається як один з найкрасивіших на паризькому Тижні моди. Ентоні Ваккарелло водив посланців марки по воді на фоні Ейфелевої вежі і спеціально створених для шоу неонових пальм.

Saint Laurent

Сет-дизайн був абсолютно прекрасний і слугував неперевершеним фоном для колекції (а також для б'юті-образів): модель Марина Кртініч Купер, одягнена в сяючу кольчугу, з волоссям кольору онікса; Анна Еверс в золотому жакеті та шкіряних штанах, зі стрілками-крилами і яскраво-червоним ротом; Сора Чой в шифоновій сукні і з цитрусово-жовтими тінями.

Реклама

<b>Чой Рубик 2019 исл</b>

Ось п'ять б'юті-уроків, які представило нам шоу Saint Laurent весна-літо 2019.

Віддатися владі кольору

Пофарбувати волосся заради 15-хвилинного шоу Saint Laurent? – елементарно. Блондинка Аня Рубік перефарбувалася в кислотно-рудий; Сара Бреннон, володарка волосся кольору воронячого крила, – вийшла з білим платиновим блондом.

Getty

Тим, хто не готовий повторювати подібні подвиги, можна приміряти фарбування в техніці ombré як у дебютантки Ханни Камеліни, чиї русяве волосся пофарбували на кінчиках в яскраво-фіолетовий.

Ханна Камеліна на Saint Laurent

У співпраці з перукарем Даффі колористка Лена Отт підібрала нові відтінки волосся і для семи інших дівчат: від м'якого рожевого епохи юної Кейт Мосс до вибілених сонцем каліфорнійських пасом, як на фотокартках Йожефа Сабо.

<b>волосы на сен лоран весна 19</b>

Відрізати гривку (чи хоча б кілька пасем)

Скромна стрижка, багатошаровість. Стиліст зачісок Даффі категорично проти. Якщо вже хтось потрапив до в його крісло (особливо напередодні показу Saint Laurent), то можна очікувати чогось дійсно радикального.

Saint LaurentGetty

У цьому сезоні в моді гривка – яка закриває очі, густа і щільна, – і хлоп'ячі стрижки "під горщик", які особливо красиві з обручами, прикрашеними пір'ям і т.д. в стилі неохіпі. "Найважливіше – силует", – пояснює Даффі.

Saint Laurent
Зробити яскравий нахальний макіяж

Від одноманітності "свіжих сяючих облич" і "доглянутих брів" вже почало гойдати. Легенда макіяжу Том Пешо вигадав безліч образів, здатних привернути (і утримати) увагу. Були ультранасичені мазки червоної помади, які оживляли порцелянові обличчя дівчат; були яскраві мазки жовтого, що нагадували про міських воїнів. Образ Анни Еверс став кульмінацією показу: чорний грубий лайнер в поєднанні з яскравою помадою.

Анна Еверс на шоу Saint Laurent
Embrace the Nipple

Є рух free the nipples; тільки що, зважаючи на показ, з'явився рух nipples-на-Saint-Laurent-free. Вакарелло підірвав інтернет два роки тому, коли випустив на подіум Бінкс Волтон з наклейкою для соска у формі серця.

Брінкс Волтон на Saint Laurent, весна-літо 2017Getty

Вчора він продовжив розкривати тему: придумав безліч прозорих шифонових суконь, сітчастих топів та інших елементів одугу, що нічого не приховує. А також – прикрасу для сосків, яку краще один раз побачити. І кілька разів приміряти.

Saint LaurentGetty
Засвітитись в глянці

Леопардові купальники, чорні боді, відкриті сукні – всі вони підкреслювали красу напівоголеного тіла. Що потрібно для того, щоб сяяти як зірка? – ексфоліація і щедра порція насиченого, мерехтливого крему для тіла. Приклад – глянцеві тіла Адут Акеш і Мануели Санчес.

Saint LaurentGetty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.