До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

12 wellness-подарунків на Новий рік

Свято наближається. Спільно з маркетплейсом iHerb вибираємо ідеї найкращих wellness-подарунків.

Шовкова наволочка

Можна іронізувати скільки завгодно, але сатинове переплетення ниток на наволочці пригладжує лусочки волосся, буквально полірує їх, не дає сплутуватися й тьмяніти. Шовковиста тканина тактильно приємна і для шкіри, і на подушці завжди можна знайти прохолодне місце. Експерти з питань догляду за волоссям (особливо, кучерявим) радять також придбати шовкову гумку для волосся — вона не травмує його, не залишає заломів і загалом дбайливо поводиться з ним. Шовкова маска для сну допомагає зануритися в темряву й у такий спосіб допомагає виробленню гормону сну мелатоніну. Всі три предмети можна знайти в наборі Kitsch, Satin Sleep Set, Blush, 3 Piece Set.

Реклама
Набір для сну з трьох предметів відтінку Blush, Kitsch
Дифузор

Ультразвуковий зволожувач повітря — просто неоціненний подарунок для тих, хто працює в приміщеннях з центральним опаленням (тобто для всіх нас). Дрібнодисперсний водяний серпанок прохолодний і сухий. Він зволожує шкіру, допомагає легше дихати, усуває відчуття пересохлої шкіри та слизової. Найкращі моделі мають функцію розпилення ароматів: кілька крапель олії лемонграса — і чудовим, заспокійливим запахом наповнюється весь простір. З розслаблювальними ароматами можна медитувати, з бадьорими — зосереджуватися на роботі.

Ультразвуковий зволожувач повітря й аромодифузор, Artnaturals

Більше дифузорів на різний бюджет можна знайти за посиланням. А олійки, якими заправляють дифузор, можна вибрати тут. Знайдуться олійки для будь-яких завдань: розслаблення або концентрації, для міцного сну або для гарного настрою, для медитацій або для полегшення головного болю.

Патчі

Патчі під очі — найпопулярніший б’юті-засіб декади. Вони приємно охолоджують шкіру під очима, допомагають зняти набряклість, зволожують і готують до макіяжу. Іноді здається, що єдиний шанс прокинутися вранці — це наклеїти патчі.

Гідрогелеві патчі під очі із золотом Eye Admire, Idealove
Магнієві пластівці для ванни

Після перельоту або виснажливого тренування, стресового дня або тривалого забігу на підборах ванна з магнієвими пластівцями — ідеальний варіант. Вона справді розслабляє напружені м’язи, справді заспокоює нерви. І її часто рекомендують знаменитості — наприклад, Ліза Елдрідж в інтерв’ю vogue.ua.

Пластівці чистого магнію, розчин хлориду магнію, Life-flo
Кокосова олія

Кокосова олія — мабуть, головний велнес-продукт з усіх наявних. Вона чудово пом’якшує шкіру й волосся, її можна використовувати для ступень, кутикул, ліктів і колін. Якщо наносити її на вологу після душу шкіру, то тіло буде шовковим, попри постійний контакт із зимовим одягом. Тонкий аромат кокоса, герані й ванілі переносить у тропічну атмосферу — і байдуже, дощ за вікном, сніг чи сльота.

Кокосова олія з ефірними оліями троянди, герані й ванілі, Natural Factors, WomenSense
Пілінг

Зима — ідеальний час для пілінгів. Антивіковий пілінг для очищення й відлущення шкіри містить азелаїнову кислоту, майже культовий інгредієнт, ідеальний для догляду за шкірою з акне: очищає пори, заспокоює, знімає запалення й бореться з постакне. М’який і дієвий поліроль для шкіри, який не буде зайвим на жодній б’юті-полиці.

Azelique, антивіковий пілінг для очищення й відлущення шкіри
Набір для масажу обличчя

Масаж обличчя — нова б’юті-манія поряд з фейсбілдингом. Додати до масажної рутини трохи гейміфікації допоможе спеціальний набір з банками. До нього ввійшло кілька типів банок (звісно, їх треба мити після кожного застосування) та олійка для обличчя, за допомогою якої й треба робити масаж. Рухатися банками треба по масажних лініях.

Набір для масажу обличчя, Grace & Stella
Шейкер для смузі й велнес-коктейлів

Для тих, хто займається спортом, неоціненний шейкер для змішування протеїнових коктейлів. Він не протікає, дає змогу робити протеїнові смузі бездоганної текстури, а ще його можна мити в посудомийній машині.

Шейкер для протеїнових коктейлів і смузі, Blender Bottle
Ідеальні тіні

Знайти базові тіні, які знадобилися б і для природного nude-макіяжу на щодень, і для вечірніх smokey, — непросте завдання. Набір Beauty Brick, Nudes, LA Girl містить ідеальну гаму відтінків, які поєднуються з кожним кольором очей і шкіри. Безпрограшний варіант.

Палітра тіней для повік Beauty Brick, Nudes, LA Girl

До тіней краще відразу замовити пензлики, до того ж набір знаменитої марки Real Techniques, експерта з косметичних пензлів, продається на iHerb за символічну ціну. До нього входить навіть б’юті-блендер, пензель для рум’ян, тону й хайлайтера — всього 5 предметів.

Пензлі для рум’ян, тональної основи, тіней, хайлайтера й консилера Everyday Essentials, Real Techniques
Колаген

Морський колаген — одна з найпопулярніших домішок для краси та здоров’я. Капсули з гідролізованим морським колагеном California Gold Nutrition збагачені гіалуроновою кислотою й вітаміном С і можуть стати прекрасним подарунком мамі, подругам і, звісно, собі.

Морський гідролізований колаген, гіалуронова кислота й вітамін С, CollagenUP, California Gold Nutrition
Бальзам для губ

Та річ, що потрібна на робочому столі, в машині, в кишенях зимового одягу, на гірськолижному курорті, на морі й у літаку. Чоловікові можна подарувати бальзам без запаху (він входить до набору), а серед подруг або колег — розділити бальзами з ароматами олії какао, меду, м’яти, граната, олії ши й аргани, чайного дерева або крем-брюле.

Бальзами для 1916 Sierra Bees — хороший вибір з кількох причин. Вони органічні; віск, що входить до складу компонентів, виготовляється екологічним способом. "Наш органічний бджолиний віск збирають на організованих пасіках або в дикій природі, — розповідає виробник, — де збирачі роблять усе можливе, щоб забезпечити хороший догляд за бджолами. Постійно стежачи за вуликами, фермери можуть бути впевнені, що бджоли здорові й добре харчуються впродовж року, особливо під час посухи або морозів. Багато наших бджолярів використовують дерев’яні вулики, які підвішують на дерева, щоб бджіл не турбували дикі тварини".

Набір органічних бальзамів для губ, 8 шт., Sierra Bees

Довідка Vogue.

Історія iHerb почалася в США 1996 року. За цей час компанія стала найбільшим онлайн-ритейлером товарів для здоров’я, забезпечуючи найкращі ціни на ринку натуральних продуктів, включно з вітамінами, БАДами, товарами для краси й здоров’я. Нині в асортименті маркетплейсу понад 32 тисячі позицій від виробників зі США, Японії, Південної Кореї, Канади й Франції. Це вітаміни й біодомішки, натуральна косметика та аксесуари для краси, засоби повсякденної гігієни, органічні харчі, бакалія, товари й харчування для спорту, побутові товари та чистильні засоби, товари для тварин.

iHerb представлений в 150 країнах світу, включно з Україною. Основна мета компанії — зробити так, щоб кожен покупець міг отримати своє замовлення за найкращою ціною, в найкоротші терміни, поруч із будинком або офісом. На сайті постійно активні акції та знижки, що забезпечує найкращу ціну на препарати. Доставляють замовлення в Україну служби достави "Нова пошта" та Meest Express упродовж 4—5 днів. Сайт iHerb перекладено українською мовою. Товар на суму від 1500 грн доставляють безплатно. Зробити замовлення так легко й зручно, як у будь-якому онлайн-магазині або аптеці в Україні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.