Презентація нового Mercedes-Benz S-Class в Україні

CARS
20 грудня 2020

17 грудня в Києві відбулася презентація нового покоління Mercededs – Benz S – Class — розкішного седана, який поєднує в собі неймовірний комфорт з технологічністю і аристократичністю, гідною королівських нагород.

image

Почалася презентація з виступу Валерія Анохіна, генерального директора компанії "АвтоКапітал" (Корпорація УкрАВТО), який, представляючи новинку гостям, зазначив: "S-Клас — це особливий автомобіль для нас, він — серце бренду. Технічна досконалість і перевага флагмана модельного ряду задають нові стандарти автомобілебудування цілій низці напрямів — у сфері дизайну, динаміки, безпеки чи комфорту цей автомобіль не знає компромісів".

S-Class — це втілення зачарову ючої сили Mercedes-Benz: легендарне і традиційне інженерне мистецтво визначає представницький сегмент автомобільної індустрії. Завдяки безлічі інновацій новий Mercedes-Benz S-Класу заново визнач ає сегмент представницьких автомобілів. Він став не лише набагато інтеллектуальн ішим , а й п осилю є враження від водіння і від подорожей. Водночас у центрі уваги тут людина, яка може взаємодіяти з цим седаном, використовуючи всі органи чуття. Так, до прикладу , система MBUX (Mercedes-Benz User Experience) нового покоління надає як водіям, так і пасажирам інноваційні можливості щод о взаємодії і персоналізації. Тим самим салон автомобіля перетворюється на трет є основне місце перебування власника.

Щодо безпеки , новий S-Class також вчерго ве підняв планку на нову висоту, ставши першим з серійних автомобілів, де пасажирам в задній частині салону забезпечується захист у разі лобово го зіткненн я за рахунок задніх подушок безпеки. Ця та багато інших інновацій дають Mercedes-Benz додаткові підстави говорити про те , що S-Class є найкращим у світі автомобілем. Причому він виготовляти меть ся на одному з найсучасніших автомобільних виробництв у світі: на підприємстві Factory 56 — автомобільному заводі майбутнього.

У сі ці епітети на честь Mercedes-Benz S-Class підтверджують цифри: 27 мов підтриму ють "Привіт, Мерседес!", в икористовуючи технологію NLU (Natural Language Understanding = розуміння природної мови), 30 динаміків і вісім ексайтер ів налічує акустична система об'ємного 4D-звучання, в новому S-Класі передбачено 10 різних програм масажу, ємність багажника становить тепер 550 літрів.

Але всі ці показники лише цифри, порівнян о з головним — лояльністю клієнтів до Mercedes-Benz S-класу. В Європі їх ня кількість сягає 80%, а це свідчить краще за найгучніш і сл ова .

Популярне на VOGUE