Тімоті Шаламе та Біллі Айліш стануть співведучими Met Gala 2021

ART
5 травня 2021

Цього року співведучими Met Gala стануть відразу четверо молодих знаменитостей. Інститут костюма запросив Тімоті Шаламе, Біллі Айліш, Аманду Горман і Наомі Осаку очолити захід, тема якого — "В Америці: лексикон моди" (In America: A lexicon of Fashion).

imageТімоті Шаламе на 92-й церемонії вручення премії "Оскар", 2020

"Кожен із цих чотирьох молодих людей уособлює визначальний чинник американського стилю: індивідуалізм, — ідеться в заяві Vogue. — Вони можуть підходити до концепції по-різному, але їхня загальна пристрасть до самовираження через одяг пов’язана з темою виставки. Шаламе, Айліш, Осака і Горман розробили особливу візуальну мову для своїх публічних образів, ґрунтовану на спадщині культової моди, створеної в США".

Біллі Айліш на 63-й церемонії вручення премії "Ґреммі", 2021

Цього року Met Gala відбудеться 13 вересня. Дата проведення заходу збігається з Тижнем моди в Нью-Йорку, який триватиме з 8 по 12 вересня. Виставка Інституту костюма складатиметься з двох частин, присвячених американській моді, перша з яких відбудеться в середині вересня, а друга — у травні наступного року. 18 вересня в музеї відкриється виставка "В Америці: лексикон моди", яка запропонує відвідувачам глибоке занурення в американську моду. Виставка присвячена 75-річчю Інституту костюма.

Аманда Горман на інавгурації Джо Байдена, 2021
Наомі Осака в рекламній кампанії Louis Vuitton весна-літо 2021

Популярне на VOGUE