Взуття, яке замінить класичні лофери у 2024 році

Лофери — один з найкласичніших та найуніверсальніших видів взуття. Протягом останніх років ми бачили різноманітні варіації цих пар: від вишуканих пенні-лоферів до грубих і масивних моделей. Однак у 2024 році на перший план виходить інше взуття — теж своєрідна варіація лоферів, яка також має назву мокасини, або топсайдери.

Вперше це взуття привернуло нашу увагу ще в жовтні 2023 року у колекції Miu Miu весна-літо 2024, коли моделі дефілювали по подіуму в м'яких замшевих мокасинах, що нагадували традиційне взуття для яхтингу і морських прогулянок. Пізніше ще м'якші та менш структуровані моделі з'явилися в декількох інших наших улюблених брендів, як-от The Row, Proenza Schouler, Khaite та Tod's. Вже в січні 2024 року на вулицях Мілана і Парижа під час чоловічих тижнів моди можна було помітити, як гості шоу інтерпретують цю взуттєву тенденцію. Впевнено можемо сказати: мокасини та топсайдери стають одними з найпопулярніших пар 2024 року.

У своєму класичному вигляді це взуття має коричневий відтінок, який варіюється від рудого до вишуканого шоколадного. Щодо текстур, то можна знайти топсайдери із замші і шкіри. Мокасини A.emery та Proenza Schouler в дещо більш сучасній інтерпретації мають невеликий каблук, що додає взуттю певної елегантності. Щодо стайлінгу, то це взуття римується з усім: від прямих джинсів і затишних светрів до класичних штанів та строгих пальт.

THE ROW
TOD’S
BALLY
ANN MASHBURN
CAR SHOE
THE ROW
MIU MIU
TOD’S

Популярне на VOGUE