Високі рукавички — найелегантніший тренд цієї весни

Рукавички заведено вважати аксесуаром для холодної погоди, забуваючи про те, що цей елегантний і жіночний аксесуар вміє творити справжню магію, миттєво перетворюючи будь-яке вбрання на більш особливе, вишуканіше. Цього сезону весна-літо 2023 високі рукавички нарешті закріпилися в колекціях дизайнерів як важливий елемент вечірніх чи навіть денних образів. Vogue.ua зібрав найкращі з них та показав, як їх носити у новому сезоні.

Chanel

Завдяки серіалам "Бріджертони" та "Позолочене століття" знову відродився інтерес до гламуру та елегантності епохи Регентства. Так, високі рукавички, як головний стилістичний елемент того часу, з'явилися на подіумах в різних інтерпретаціях — від мереживних варіантів до рукавичок з деніму. Так, Bottega Veneta доповнили сукню з ефектними квітковими бутонами такими самими рукавичками, AZ Factory показали, як вписати оперні рукавички в міський образ, що складається з джинсів і костюмного жилета, Chanel поєднували білі аксесуари з бантами зі шкіряним костюмом в гороховий принт, а Victoria Beckham доповнили елегантну сукню зі складками високими рукавичками з делікатного мережива.

AZ Factory

Christian Dior

Victoria Beckham

Adeam

Ми бачили оперні рукавички із чорної сітки чи ажурного мережива, які є класикою вечірнього дрескоду, а також безліч інших варіантів. Наприклад, блискучі рукавички, прикрашені кристалами, з'явилася у Fe Noel, аксесуари з розкішного жаккарда у Simone Rocha, рукавички з анімалістичним принтом у Gucci, шкіряна ітерація у Alexander McQueen, а лаконічна трикотажна версія у Givenchy.

Dolce & Gabbana

Fe Noel

Givenchy

Gucci

Valentino

Et Ochs

Alexander McQueen

Simone Rocha

Популярне на VOGUE