Сумка Constance Hermès — найбажаніша річ в гардеробі зірок

Рішуче вінтажна та вишукана, сумка Constance, розроблена французьким Домом Hermès, цього сезону є більш модною, ніж будь-коли. Останніми місяцями, замість того щоб обирати миттєві тенденції, ми спостерігаємо відновлення інтересу знаменитостей до знакових сумок відомих брендів, яким судилося витримати випробування часом. Саме в цьому дусі виконана ця сумка Hermès, народжена понад 50 років тому. Цієї осені вона є найбажанішим аксесуаром в гардеробах багатьох зірок — і зараз ми розкажемо, чому.

Створення сумки Constance в майстернях Hermès в 1973 році

Сумка Constance, розроблена в 1967 році дизайнеркою Катрін Шайє на прохання Жана-Луї Дюма, тодішнього голови Дому, представляє собою ідеальне поєднання сучасності й елегантності. Її впізнають за чіткими лініями, довгим ремінцем і подовженою застібкою "H". Це ідеальний міський аксесуар, який надасть вашому осінньому вбранню завершеності. Під час її створення у вагітної Кетрін Шайє виникла ідея назвати сумку ім'ям своєї дочки Констанс. Так народилася легенда.

Сумка Constance – нова модна одержимість знаменитостей

Не така розповсюджена, як Kelly або Birkin, сумка Constance Hermès, утім, останніми тижнями стрімко почала зʼявлятися в соціальних мережах. Її стриманий та вінтажний дизайн робить її незмінним елементом гардероба, який швидко завойовує серця найдосвідченіших модниць. Доказом цього є образ, який модель Жасмін Тукс показала кілька днів тому в Instagram. Вона залишилась вірна своєму вишуканому стилю і вбралася в молочну сукню в довжині міді з вирізом-човником, яку вона прикрасила туфлями з гострим носком, витонченими прикрасами та сумкою Constance в сіро-коричневому кольорі.

Жасмін тукс

Раніше ретрошарму цієї класики піддалася Емілі Ратаковські. На вулицях Нью-Йорка модель з’явилася в зручному повсякденному образі, який складався з чорного светра і пляшково-зелених штанів. Все це було доповнено шкіряним тренчем, який є ключовим трендом сезону, сумкою Constance Hermès, парою кросівок New Balance і протисонцевими окулярами у стилі 1990-х.

Емілі Ратаковські

Велика прихильниця стриманої розкоші, Клер Роуз також обрала сумку Constance у сірій версії, яку вона поєднала з монохромними чорними речами — приталеною сорочкою, прямими штанами, обʼємним пальтом і туфлями з гострим носом.

Клер Роуз

Тим часом Розі Гантінгтон-Вайтлі вибрала модний коричневий колір пальта великого розміру з ефектними лініями і поєднала його з чорними речами й аксесуарами. Родзинкою її образу стала сумка Constance.

Розі Гантінгтон-Вайтлі
j

Ще одна зірка, помічена з культовою сумкою, — Єва Лонгорія. Вона вдягнула білий светр із високим коміром і широкі сірі штани. Свій образ доповнила чорними босоніжками на підборах, протисонцевими окулярами та сумкою Constance у сливовому відтінку.

За матеріалами: vogue.fr

Популярне на VOGUE