Наймодніше металізоване взуття в колекціях весна-літо 2023

У сезоні весна-літо 2023 особливу увагу дизайнери приділили взуттю з ефектом металік. Такі мерехтливі моделі якнайкраще пасуватимуть і для щоденних образів, і для особливої нагоди. Відтінки золота й срібла — лідери серед трендів, тож Vogue.ua зібрав найкрасивіше металізоване взуття цього сезону.

Chloe

Мюлі, сабо та клоги, одні з найулюбленіших весняно-літніх моделей усіх модниць, цього сезону також пофарбувалися у металік. Chloé представили сріблі мюлі на високій платформі, які пропонують римувати з міні- та максісукнями та романтичними спідницями А-силуету. Звісно, дизайнери не обійшли стороною і босоніжки. Стильні моделі з завʼязками, як у Ludovic de Saint Sernin, були представлені в сріблі та золоті, а Acne Studios зробили ставку на більш насичений та глибокий відтінок.

Acne Studios

Ludovic de Saint Sernin

Гарний та не менш актуальний відтінок рожевого золота можна було помітити у весняно-літній колекції Jil Sander. Чоботи з ефектом "другої шкіри" до коліна бренд пропонує поєднувати з "пухнастими" мінісукнями та сумкою в тон, а також мінімалістичними монолітними прикрасами. Китайський люкс-бренд Shang Xia у своїй колекції показав лофери на високій обʼємній платформі, які якнайкраще пасуватимуть до класичних костюмів.

Jil Sander

Shang Xia

Популярне на VOGUE