Які босоніжки обожнює королева Летиція

Раніше королева Іспанії Летиція доповнювала свої літні образи еспадрильями на танкетці, однак цього року їй довелося відмовитися від улюбленого взуття й обирати зручні босоніжки на низьких квадратних підборах. Річ у тому, що королева Летиція має захворювання, яке вражає плеснову кістку. У 2022 році вона заявила про свій стан і тепер не зловживає взуттям на високих підборах. Ось три бренди, босоніжки яких обирає королева цього літа.

Aquazzura

Під час останнього публічного виходу королева Летиція з'явилася в костюмі з білої спідниці та твідової світлої жилетки, яку доповнили найбажаніші у світі моди босоніжки зі штучної шкіри Sundance 50 від Aquazzura на зручних підборах. Ці босоніжки настільки універсальні, що пасують і для повсякденного носіння, і для урочистих подій на кшталт весілля.

Europa Press Entertainment/Getty Images

Carlos Alvarez/Getty Images

Aquazzura

& Others Stories

Ще одна модель босоніжок, яку цього літа королева Летиція взуває для офіційних виходів. Мінімалістичні босоніжки від & Other Stories з тонкими ремінцями в пісочному відтінку такі універсальні, що матимуть гарний вигляд із будь-якою сукнею. Ця модель доступна в різних кольорах, що теж робить її найбажанішою.

Gtres

Carlos Alvarez/Getty Images

& Other Stories
& Other Stories

Hugo Boss

Пара босоніжок від BOSS, одного з найповажніших брендів, не могла не бути в гардеробі королеви Летиції. Ця модель настільки сподобалася королеві, що вона має дві пари в чорному та білому кольорах. Безсумнівно, це ще одна базова пара босоніжок, яка має бути в гардеробі найближчими місяцями.

Gtres

Carlos Alvarez/Getty Images

BOSS

BOSS

За матеріалами vogue.es

Популярне на VOGUE