7 наймодніших чобіт сезону осінь-зима 2024/2025

Gucci

За межами класичних силуетів розширюється всесвіт можливостей саме такий лейтмотив трендів взуття сезону осінь-зима 2024/2025. Поряд із класичними високими моделями з’являються нові елементи, як-от замшеві в стилі бохо, хутряні для любителів максималізму або доповнені леопардовим принтом. Vogue.ua склав гід наймоднішими чоботами сезону осінь-зима 2024/2025.

Замшеві чоботи в стилі бохо

Chanel

Private Policy

Замшеві чоботи стануть помітною рисою стилю бохо в холодні місяці. М’які текстури в таких кольорах, як бежевий та коричневий, стануть справжнім прикладом естетики, яка заповнить вулиці всіх модних столиць. Chanel та Private Policy вже додали їх у свої осінньо-зимові колекції.

Хутряні чоботи

Luar

William Fan

Markgong

"Плюшеві" чоботи позиціонуються як один з найбільш ризикованих і максималістських трендів поточного сезону. Здатне приборкувати низькі температури, це взуття стане одним із найпопулярніших, коли прийде сніг. До того ж, дизайнери впевнені, що їх можна носити не тільки з термолосинами та пуховиками: сукні з довгими рукавами не менш прийнятний варіант.

Класичні високі чоботи

Prada

Gucci

Louis Vuitton

Незважаючи на те, що поточний осінньо-зимовий сезон залишає значне місце для творчості, є класика, яка витримує швидкоплинність трендів. Це випадок класичних чорних чобіт, одного з тих традиційних елементів, які завжди повертаються, щоб знову стати незамінними. Acne Studios, Gucci та Louis Vuitton — деякі з брендів, які додали їх у свої останні колекції, як у версії вище коліна, так і трохи нижче.

Червоні чоботи

Stella McCartney

Burberry

Веселим моментом для стилізації можуть стати чоботи, пофарбовані в яскраві та насичені кольори, щоб миттєво підняти настрій. Одна з помітних тенденцій Тижня моди в Нью-Йорку — червоні ботильйони. І хоча саме цей тон буде лідирувати, дизайнери також пропонують звернути увагу на моделі синього, зеленого та помаранчевого кольорів.

Чоботи з леопардовим принтом

Versace

Marni

Без сумніву, всюдисущий тренд поточного сезону, леопардовий принт, також торкнувся і взуття, щоб донести тваринний візерунок до всіх можливих категорій. Versace доповнили "хижими" чоботами стримане вбрання, а Marni грають ва-банк та додають тваринний принт до сумок, рукавичок, пальт і, звичайно, чобіт.

Байкерські чоботи

Loewe

Coach

Естетичні мотоциклетні чоботи, також відомі як байкерські, — одні з тих, що найлегше додати у свій повсякденний гардероб. У чорному кольорі та зі сріблястими пряжками вони стануть тим взуттям, яке супроводжуватиме вас всюди, адже вони практичні й універсальні, як показують Loewe або Coach. Завдяки таким важливим характеристикам ці чоботи ідеальні для створення контрасту. Насамперед у поєднанні з ніжними та жіночними сукнями.

За матеріалами vogue.es.

Популярне на VOGUE