Квіти Риму: нова колекція Bvlgari

Нова колекція Будинку Bvlgari отримала ніжну і романтичну назву Fiorever, що складається з двох слів – італійського fiore (квітка) та англійського forever (назавжди). Новий витончений символ Будинку задуманий, як присвята вічній красі Риму, а обличчям колекції стала іспанська актриса з Барселони, Урсула Корберо.

Вперше квітка була використана в прикрасах італійського ювелірного Дому в 1920-х роках, з тих пір чотири пелюстки, декоровані діамантами, стали справжнім символом пристрасного римського життєлюбства. Початково ключовий елемент колекції, образ польової квітки, унаслідувався з римської спадщини. Як елемент декору, цей витончений мотив часто використовували за часів Римської Імперії, наприклад, квітами прикрашені садові фрески Вілли Лівії, скульптури Палаццо Массімо, стельові мозаїки усипальні Святої Констанції.

Волелюбна енергія Fiorever так і ллється крізь квітку, прикрашену діамантами найвищої якості (колір – D-F, чистота IF-VVS). У її серцевині виблискує солітер вагою від 0.1 до 0.5 карата, оточений пелюстками. У кожної квітки вони піднімаються вгору, чим підкреслюють фірмове вміння Bvlgari гратись з об'ємом під час створення дизайну. Всього в колекції Fiorever 24 дорогоцінні прикраси.

Популярне на VOGUE