Бордова сумка – головний аксесуар сезону осінь-зима 2024/2025

Дизайнери чітко дали зрозуміти: бордовий колір буде головним серед сумок сезону осінь-зима 2024/2025. Елегантний, інтенсивний і позачасовий тон, який поєднується абсолютно з усім, зʼявився в колекціях таких брендів, як Chanel, Roberto Cavalli, Louis Vuitton, Gucci, Hermès і Stella Mccartney. Великі, маленькі, з гладкої шкіри або з тисненням: vogue.ua зібрав найкрасивіші бордові сумки сезону осінь-зима 2024/2025.

Gucci

Gucci зробили ставку на рельєф. В осінньо-зимовій колекції можна побачити сумки бордового кольору з м’якою підкладкою, тисненою шкірою та великим логотипом. Італійський бренд також заграє з відтінками бордо та різноманітними принтами.

Gucci

Chanel

Chanel продовжують свою лінію стьобаних сумок. На плечі або в руці – носіть бордову сумку, яка стане трендом цієї осені, по-різному завдяки регульованим золотистим ланцюжкам.

Miu Miu

Miu Miu роблять вибір у бік обʼєму. "Пухка" сумка, яку можна носити в руці, як клатч, або на плечі, завдяки двом тонким ручкам, додасть свіжості будь-якому образу.

Louis Vuitton

Louis Vuitton заграють з геометричними формами, особливо з прямокутниками і восьмикутниками. Завжди із золотими деталями, французький бренд представив легендарні бордові сумки, які нададуть образу сучасності.

Hermès

Hermès дають яскравий приклад стильного монохромного вбрання. Пограйте з бордовими відтінками в одязі, не позбавляючи уваги шкіряної сумки, яку варто носити з улюбленою сукнею або спідницею-плісе.

Ferragamo

Ferragamo роблять ставку на сумки Grand Modèle і Moyen Modèle з тонким ланцюжком. Це дуже стильні аксесуари, які доповнять будь-який образ. Італійський бренд поєднує їх з кольорами однієї хроматичної гами, досягаючи візуальної гармонії.

За матеріалами vogue.es.

Популярне на VOGUE