7 пар кросівок, які обожнюють знаменитості

Кросівки — синонім комфорту та універсальності, адже вони чудово поєднуються майже з будь-яким образом. Сьогодні vogue.ua зібрав 7 найпопулярніших моделей кросівок, які обожнюють зіркові дівчата.

Nike Air Force 1

Гейлі Бібер

Починаємо з класики. Хоча Nike Blazer Vintage — це взуття, якого прагнуть всі. Гейлі Бібер, Лілі Олдрідж, Белла Торн та Емілі Ратаковскі, зробили ставку на надійну модель Air Force 1. Настільки, що Бібер часто використовує їх для створення розслаблених, але шикарних образів. Окрім повністю білої версії, найуніверсальнішої, американська модель має у своїй колекції ще кілька особливих. Це оригінальне баскетбольне взуття було названо на честь літака Air Force One, який перевозив президента Сполучених Штатів. У 1982 році вони стали першими баскетбольними кросівками, які використовували технологію Nike Air і зробили революцію в грі, отримавши визнання у всьому світі — від паркету до асфальту.

Nike Air Jordan

Дженніфер Лопес

Продовжуючи з Nike, варто звернутися до абсолютних фаворитів Дженніфер Лопес — модель Nike Air Jordan, яку співачка та актриса цінує у різних відтінках. Не дотримуючись трендів, артистка наважується комбінувати свої Air Jordan з усім: від довгої трикотажної сукні до комплектів у спортивному стилі та, звісно, ​​легінсами.

Adidas Stan Smith

Карлі Клосс

Можливо, ці кросівки вже є у вашій шафі, а якщо ні, варто подумати про це, оскільки вони є гарною інвестицією. Знаменитості поєднують їх із базовими повсякденними образами — і результати справді надихають. Ми бачили їх на ногах Карлі Клосс, Кортні Кокс, Сієни Міллер, Міранди Керр, Даутцен Крус, Крістен Стюарт і довгого списку інших імен. Білі, з дуже мінімалістичними деталями зеленого, темно-синього та темно-бордового кольорів, Stan Smith ідеально підходять для носіння з джинсами та простою футболкою.

Vans Slip-on

Дакота Джонсон

Інша історія — любов Дакоти Джонсон до кросівок. Актриса римує їх майже з усіма своїми образами, і ті, що зʼявлялися на її ногах найчастіше, — це Vans. Найбільше їй подобаються сліпони з шаховим візерунком. Ці кросівки також є частиною гардероба інших знаменитостей, таких як Дайан Крюгер, Олівія Вайлд або Крістен Стюарт.

New Balance 574 Core

Емілі Ратаковскі

Якщо говорити про ностальгічні та позачасові кросівки, то не можна не згадати одну з улюблених моделей Емілі Ратаковскі — New Balance 574 Core. New Balance зуміли стати одним із брендів сьогодення та найбільшим улюбленцем знаменитостей: від Гейлі Бібер з моделлю 2002R до Блейк Лайвлі в New Balance 57/40.

Veja Esplar

Роз Візерспун

Кросівки Veja підкорили не лише серця таких знаменитостей, як Різ Візерспун, Кеті Голмс, Емма Вотсон чи Хлоя Грейс Морец... Їхній вплив також торкнувся членів королівської сім’ї — або тих, хто ними був донедавна. Меган Маркл змусила нас закохатися в кросівки Esplar під час подорожі на човні Сіднейською затокою в жовтні 2018 року.

Високі Converse

Кайя Гербер

Кая Гербер створює свої повсякденні вбрання з кросівками Converse All Star Classic High Top як центром образу, тож не дивно, що вони є і частиною інших гардеробів, зокрема Ріанни, Алекси Чанг, Джіджі Гадід, Майлі Сайрус і Дакоти Джонсон. Високі чорні кросівки можна поєднувати з квітчастими сукнями, довгими та короткими джинсами або з атласними мідіспідницями.

Текст: Tatiana Ojea

За матеріалами vogue.es.

Популярне на VOGUE