До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

CAYENNE COUPÉ: на перший погляд

Лінія Porsche Cayenne поповнилася новою моделлю – Cayenne Coupé. І це неймовірне поєднання потужності і елегантності.

У першого купе у лінії Cayenne – кілька суттєвих відмінностей від базової моделі. Головні зміни торкнулися зовнішнього дизайну. Дах помітно нижчий і крутіший, змінився дизайн задніх дверей, автомобіль став ширшим, "мускулистішим". Важливе нововведення – задній спойлер, що адаптовується: крило, що автоматично висувається при швидкості понад 90 км / год і поліпшує аеродинамічні показники і стійкість автомобіля. Варто відзначити і абсолютно новий панорамний дах, повністю скляний в базовій комплектації і карбоновий під замовлення. Панель заднього номера втоплена в бампері, завдяки чому автомобіль здається приземленішим. Cayenne Coupé має вигляд не тільки більш спортивного і потужного, але і елегантнішого завдяки зміненим пропорціям.

Реклама
Cayenne Turbo Coupé у стандартній комплектації

Нова модель представлена у двох версіях: Cayenne Coupé і потужніший Cayenne Turbo Coupé – їх, перш за все, відрізняє потужність двигуна: 340 к.с. і 550 к.с. Кожну з них можна замовити в стандартній або полегшеній спортивній модифікаціях.

Cayenne Coupé у спортивній комплектації

У стандартній комплектації купе – чотири спортивні крісла. Однак, ззаду можна встановити і комфортні сидіння – звична особливість Cayenne. Задні крісла можна відкинути, що збільшує об'єм 625-літрового багажника практично втричі.

<b>ПоршеВнутри</b>

Cayenne Coupé – радикально нова інтерпретація популярного Cayenne. Його спортивніші форми та відточені пропорції все більше розмивають кордони між кросовером і спорткаром.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.