До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 ідей, з чим носити білі джинси

З настанням літа саме час підкреслити золотисту засмагу і освіжити образ за допомогою світлих відтінків. У гру вступає білий колір – і здобуває перемогу на вулицях головних столиць моди. Дівчата найчастіше віддають перевагу білому деніму, який поєднують з флористичними невагомими кроп-топами, футболками, забарвленими принтом tie-dye, бавовняними сорочками і батистовими блузами, додають до білих джинсів неонові деталі або створюють монохромні білі образи. Vogue.ua показує, з чим носити білі джинси в сезоні весна-літо 2019.

Streetstyle
З кроп-топом

У новому сезоні домінують різноманітні відтінки білого деніму – від ванільного до холодного брудно-білого. Поєднувати такі джинси модниці воліють з легкими укороченими топами з об'ємними рукавами, так ще й демонтрують кубики пресу.

Реклама
Streetstyle
Streetstyle
З принтом tie-dye

Білі джинси цього літа знайшли собі пару у вигляді футболок, гольфів і легких светрів, забарвлених принтом tie-dye – головним елементом культури хіпі. Райдужний принт, що нагадує візерунки білих повітряних хмар на весняному блакитному небі, повернувся на модну арену. Дівчата охоче вдягають білі джинси з футболками, прикрашеними знаковим розписом 1970-х років.

Streetstyle
Streetstyle
Монохромний білий образ

Не варто боятися білого деніму: в літній сезон він не лише має актуальніший вигляд, ніж темний, але і захищає від пекучих сонячних променів. Дівчата настільки полюбили білий колір, що з радістю одягаються з ніг до голови в монохромні образи. На вулицях панують білі джинси в парі з мереживними блузами і витонченими босоніжками з тонкими перемичками.

Streetstyle
Streetstyle
З сорочкою або блузою

Білий денім – універсальний солдат і базовий елемент у літньому арсеналі. Важливо лише визначитися, з чим його поєднувати. Так, у парі з розслабленою сорочкою або романтичною блузою можна вирушити в подорож, піти на ділову зустріч або просто прогулятися парком.

Streetstyle
Streetstyle
З неоновими елементами

Білий денім сміливо можна назвати класикою літнього дрес-коду: він не менш комфортний, ніж моделі блакитних і синіх забарвлень, але має ефектніший вигляд. А якщо хочеться додати яскравості, допоможуть неонові деталі – сумки і туфлі лимонного або яскраво-рожевого кольору.

Streetstyle
Streetstyle

Vogue.ua зібрав 10 пар наймодніших білих джинсів.

<b>белые джинсы1</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.