До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 найкращих пар плетених сандалій

Сезон відпусток та літнього тепла з кожним днем все ближче і ближче. Збирання валізи в теплі краї варто почати з плетених сандалій, які зайняли провідні позиції у колекціях дизайнерів цього літа. Так, сандалі, прикрашені ротанговим плетінням, мотузкові пари, що відсилають до морської тематики, моделі з тонкими зав'язками в етнічному стилі і різні моделі, декоровані бахромою, як у традиціях Дикого Заходу, стануть найкращими друзями струмливим сукням, повітряним сарафанам і весняним штанам.

Milly весна-літо 2019

Дизайнери в сезоні весна-літо 2019 згадали про грецьку тематику і представили різноманітні пари літніх сандалій. Delpozo пофантазували на тему богів з грецької міфології і представили плетені моделі, прикрашені квітковою аплікацією. А в Alberta Ferretti зізналися у прихильності до ротангових пар з великими шкіряними ремінцями, які з легкістю доповнять утилітарний літній образ.

Реклама
Alberta Ferretti весна-літо 2019

Delpozo весна-літо 2019

У літніх колекціях дизайнери дали нове прочитання такому матеріалу, як джут, яким прикрасили сандалі на товстій і тонкій підошвах. Так, Michael Kors пропонує вирушити в подорож у сандаліях на масивній мотузковій підошві, Milli взяли курс на південні країни та створили мотузкові крепіди з джгута кольору слонової кістки, а Boss небанально заплели шкіряні сандалі на нозі.

Michael Kors весна-літо 2019
Boss весна-літо 2019

Vogue.ua зібрав 10 найкращих пар сандалій у грецькому стилі, щоб гідно зустріти тепло.

<b>сандалии1</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.