До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Весняні сукні з наймоднішими принтами

Втомлені від зимового монохрому і приглушених барв, у весняних колекціях дизайнери дають волю фантазії і активно працюють з принтами. Хтось заново переосмислює квітковий мотив, хтось повертається до романтичного гороху, а хтось знаходить натхнення в динамічних смужках. Vogue.ua вибрав 25 суконь з наймоднішими візерунками цієї весни.

Квітковий розсип

Без квітів не буває весни ні в природі, ні в модній справі. Цього сезону дизайнери часто вибирали розсип дрібних квіток, які ідеально поєднуються з силуетами-розлітайками і невагомими тканинами. Такі сукні хороші і на тлі пасторальних пейзажів у парі з плетеним капелюхом, і в міських джунглях.

Реклама

<b>FLoralDress_SS19</b>

Своїми руками

Ефект tie-dye, без якого неможливо уявити рух хіпі і народжений із нього стиль бохо, в новому сезоні підкорив відразу кілька відомих дизайнерів. Практично всю весняно-літню колекцію Prada йому присвятила Міучча Прада, з якою повністю солідарна і британка Стелла Маккартні. Також модні "розводи" варто шукати у Calvin Klein і Naeem Khan.

<b>TieDye_SS19</b>

Принцеси на горошині

Роки йдуть, а горошок залишається – ніжний, романтичний, витончений. І якщо в колекції вже є класичне прочитання цього мотиву в чорно-білому забарвленні, то можна придивитися до свіжого поєднання зеленого з чорним або молочного з жовтим.

<b>PolkaDotDress_SS19</b>

Ланцюжкова реакція

Вісімдесяті – це не тільки люрекс і широкі плечі. З модою цього періоду можна грати набагато тонше, наприклад, якщо додати в гардероб сукні з принтом у вигляді ланцюжків. У новому сезоні їх можна побачити і в колекціях адептів 1980-х як-от Versace і Balenciaga, і у брендів далеких від цієї естетики – Diane Von Furstenberg, L'Agence.

<b>ChainDress_SS19</b>

Смуга життя

Сукні в смужку вже давно стали класикою весняного гардероба, який можна поповнити і сміливою графікою Mary Katrantzou, і ніжнішими градієнтами Missoni, і поєднанням кількох смужок разом у сукні Opening Ceremony.

<b>StripeDress_SS19</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.