До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Туфлі і шкарпетки: 5 модних поєднань

Весна в Україні – це як гойдалка. У кінці березня може несподівано піти сніг, а наступного дня вже світитиме сонце, а градусник покаже +17. Знайти баланс між цими температурними перепадами допоможуть шкарпетки, з якими відкриті босоніжки вже можна буде сміливо носити на початку квітня. Тим більше, що дизайнери показали кілька ненудних варіацій на цю тему.

Відкрите взуття з шкарпетками або гольфами досі сприймають як гру на межі фолу. Тут можна легко скотитися до несмаку і візуально вкоротити ноги, а можна успішно вписати цей дует навіть у строгий діловий комплект.

Реклама

Одне з найкрасивіших поєднань продемонстрував Ердем Мораліоглу. Британський дизайнер пропонує до акуратних туфлів з гострим носиком і на невеликому каблуці одягнути тонкі капронові шкарпетки в сітку, можна навіть з блискучим мерехтінням. Шкарпетки з люрексом також використовує Анна Суї. Прихильниця гранджу вміє поєднувати непоєднуване: вона додає шкарпетки до стилізованих клогів. Несподівано і сміливо.

Erdem весна-літо 2019
Anna Sui весна-літо 2019
ALEXACHUNG весна-літо 2019

Більш повсякденні варіації варто шукати в колекціях Burberry і Self-Portrait. Так, Ріккардо Тіші додає британської манірності за допомогою лаконічних білих шкарпеток, які вдягає з класичними туфлями-човниками, а Ган Чонг пропонує до чорних босоніжок з відкритою п'ятою щільні чорні шкарпетки, які здалеку мають вигляд логічного продовження взуття.

Burberry весна-літо 2019
Self-Portrait весна-літо 2019

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.