До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як одягаються гості Тижня моди в Австралії

Зараз у центрі уваги – Mercedes-Benz Fashion Week Australia, який за традицією проходить у Сіднеї. Австралія – країна нових талантів, саме там базуються такі молоді бренди, як Réalisation Par, Ellery і Dion Lee, які вже встигли здобути визнання у всьому світі. Серед нових імен, що заслуговують на увагу, – Chloe Mottau, бренд, який робить ставку на яскраві трикотажні тканини ручної роботи, і Benjamin Garg, чиї повітряні сукні з рюшами натхненні індійською текстильною культурою.

Streetstyle

Модниці в Австралії закохані у брючні костюми всіх відтінківбежу, шовкові спідниці, топи і білизняні комбінації в неяскравій весняній палітрі, лляні сукні та комбінезони з функціональними кишенями, що відсилають до робочої уніформи, а також блузи з повітряними рукавами і тренчі нейтральних кольорів. Дівчата взувають босоніжки з тонкими шкіряними поперечинками родом з 1990-х років, сандалі у грецькому стилі, слінгбеки і різні весняні козаки.

Реклама

<b>стрит Австралия</b>

Фото: Сандра Сембург (www.vogue.co.uk)

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.