До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 streetstyle-трендів з Тижня моди в Лондоні

У Лондоні завершився Тиждень моди, в межах якого нові колекції представили Victoria Beckham, Burberry і J.W. Anderson. Поки дизайнери показують свої пропозиції на наступну весну, гості показів демонструють, як можна урізноманітнити образи вже зараз. Vogue.ua вибрав 5 стритстайл-трендів з вулиць британської столиці.

Тиждень моди в Лондоні
Навала бежу

Набрид бежевий? Доведеться потерпіти. Вже кілька сезонів поспіль цей колір не зникає з вулиць великих міст. Щоб розбавити цю бежеву лихоманку, спробуйте поекспериментувати з кількома відтінками в пісочно-коричневій гамі та не бійтеся додавати в образ різноманітні принти і фактури.

Реклама

<b>Beige_Streetstyle</b>

Прикрасити голову

Постійні учасники вуличної моди знають, що головні убори або прикраси для волосся точно допоможуть привабити увагу фотографів. Цієї осені серед їхніх фаворитів – помітні високі обручі, шовкові косинки і блискучі шпильки.

<b>HairAccesor_Street</b>

У моїй шкірі

Шкіра – матеріал, що стабільно повертається в гардероби з настанням осені. Цього сезону модники сфокусувалися на лакованому її варіанті або PVC. Має зухвалий, практичний вигляд і в дусі часу.

<b>PVC_Street</b>

Принти повертаються

Монохром – це класика, що теж може набриднути. Лондонські модники не готові ховати свою індивідуальність під однотонними ідеальними светрами і брючними двійками, тому повертають до своїх гардеробів принти. Квіткові сукні, чоботи зі зміїним малюнком і активна смужка красувалися в цьому місті не рідше за славнозвісний беж. До речі, всім шанувальникам принтів варто звернути увагу на нову колекцію Erdem, де флористичні мотиви поєдналися з бешкетним горохом.

<b>Prints_Accesories</b>

На повітряній кулі

Під час перегляду світлин з лондонського стритстайлу з'являється враження, що багато вбрань просто накачали повітрям. Об'ємні силуети, під якими неможливо розглянути обриси фігури, рукави-буфи і ліхтарики на плечах навіюють спогади про принцес і допомагають втекти від реальності.

<b>Balloon_Street</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.