До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Різдвяні традиції маленьких Віндзорів

Одна з найбільш традиційних сімей на планеті – британська королівська сім'я – має чіткий звід різдвяних традицій, які не змінюються десятиліттями. Попри свій невеликий вік, молодші Віндзори (принцеса Шарлотта і принц Джордж) також мають свої святкові звичаї. В основному, вони стосуються різдвяних ялинок у кожної з бабусь – бабусі принца Вільяма королеви, Єлизавети ІІ, і матері Кейт Міддлтон, Керол Міддлтон.

Принцеса Шарлотта і принц Джордж
Різдвяна ялинка в Сандрінгемі

Щороку члени британської королівської сім'ї напередодні Різдва прибувають в Сандрінгем на особисте запрошення королеви Єлизавети ІІ і герцога Единбурзького. Саме в цій резиденції вони проводять зимові свята вже багато років. Як тільки всі в зборі, головна різдвяна ялинка в будинку отримує свої останні прикраси, при цьому остаточним декором, як правило, займаються наймолодші Віндзори. Спеціально для них залишають місця на дереві і різдвяний декор. А королева Єлизавета пильно стежить за тим, щоб діти не перестаралися з кулями і гірляндами.

Реклама
Різдвяна ялинка в Баклбері

У себе вдома в селищі Баклбері (графство Белкшир) Керол Міддлтон в переддень Різдва ставить стільки ялинок, скільки можна. І одна особлива ялинка завжди з'являється в кімнаті її онуків – принцеси Шарлотти і принца Георга. Різдвяне дерево для молодших Віндзорів залишається без прикрас аж до їх приїзду, і вони самі розвішують кулі, цукерки та гірлянди за власним бажанням.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.