До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як змінився гардероб Кеті Голмс

Останні кілька місяців модне товариство і преса тільки й говорять про Кеті Голмс. Всіх хвилює, як і чому акторка змінила свій звичний гардероб. Якщо раніше вона віддавала перевагу футболкам з принтами, блакитним джинсам і кедам, то зараз зміни очевидні. Тепер Голмс вибирає пальта вільного крою, картатий принт, флористичні сукні, жакети маскулінного крою та мюлі на геометричних підборах. У числі брендів-улюбленців Кеті з'явилися Acne Studios, Khaite, Gabriela Hearst, Orseund Iris і Ulla Johnson.

Кеті Голмс у костюмі Gabriela Hearst

Підйом на модний п'єдестал почався з невимушеного streetstyle-образу в серпні. Тоді Кеті приміряла трикотажний бра і кардиган Khaite, який моментально розкупили. Про Голмс заговорили всі, а акторка вміло цим скористалася. Кеті стала справжньою прихильницею бренду: за цей час вона встигла одягнути картате пальто в парі з прямими джинсами і човниками з прозорими вставками, розкльошені штани вохристих осінніх відтінків. Мало-помалу вона акуратно додала й інші модні бренди.

Реклама
Кеті Голмс у пальті Khaite

Багато хто припускає, що Кеті змінила стиліста, адже раніше її гардеробом займалася Дженн Янг. Але офіційної інформації з цього приводу немає. Акторка стверджує, що вона просто зайнялася своїм гардеробом: почала відкривати для себе нові бренди і створювати капсульний гардероб з базових, легко замінних речей, а поступово вкраплювати гостромодні елементи. Vogue.ua зібрав найстильніші образи Кеті Голмс за останні кілька місяців.

<b>Кэти Холмс стиль</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.