До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Молода Моніка Беллуччі і її любов до білизняного стилю

30 вересня виповнюється 59 років італійській акторці Моніці Беллуччі, яку називають однією з найвродливіших і найсексапільніших жінок сучасності. Сама Беллуччі до таких статусів ставиться з іронією, а на запитання про секрети краси нерідко відповідає, що передусім вміє правильно підбирати одяг, який приховує зайві кілограми. За її словами, спорт вона не дуже любить, а головною їжею в її раціоні є спагеті. І якщо зараз "Малену" частіше можна зустріти в бездоганно пошитих брючних двійках, то на старті своєї кар’єри Моніка обожнювала білизняний стиль.

Моніка Беллуччі, 1990-ті

Гаряча брюнетка, яка ніколи не соромилася своєї вродженої сексуальності, у 1990-х найчастіше з’являлася в сукнях, декорованих мереживом, або корсетах. Останні взагалі були її пристрастю. Ранні світлини вже з нульових це засвідчують: на них Моніка демонструє найрізноманітніші корсети — від атласних моделей з контрастною шнурівкою, яка дещо розходяться на грудях, до моделей, прикрашених дорогоцінною вишивкою, як-от на червоній доріжці Каннського кінофестивалю. Пристрасть до такого вбрання вписується до її загальної філософії насолоди життям і собою зокрема. В одному з інтерв’ю акторка розповіла, що дотримувати класичного стилю їй рекомендувала ще її мама-художниця, і, як підтверджує життя, вона мала рацію.

Реклама

<b>Monica_Young</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.