До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кендалл Дженнер – найбільш високооплачувана модель року

Видання Forbes склало традиційний список найбільш високооплачуваних моделей. 2018 року першу сходинку з великим відривом від усіх зайняла Кендалл Дженнер. Її дохід склав $ 22,5 млн. за 12 місяців. Американська 23-річна модель вже другий рік утримує першість, тим самим, потісняє Жизель Бюндхен, яка раніше протягом 15 років займала лідируючу позицію.

Кендалл Дженнер

Завдяки співпраці з такими компаніями, як Swarovski, Adidas і Estee Lauder, друге місце дісталося Карлі Клосс – модель заробила $ 13 млн і показала свій найкращий результат за десятирічну кар'єру. Третє місце розділили Кріссі Тейген і Роузі Гантінгтон-Вайтлі – кожна з них заробила по $ 11,5 млн. Цього року Бюндхен спустилася на 4-у сходинку з прибутком $ 10 млн., яку розділила з Карою Делевінь. У список також потрапили Джіджі Хадід з доходом $ 9,5 млн, за нею її сестра Белла Хадід, яка заробила $ 8,5 млн. Замикають рейтинг Джоан Смоллс – $ 8,5 млн. і Даутцен Крез – $ 8 млн.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.