До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кайлі Дженнер – наймолодша дівчина-мільярдер

Модель, успішна ділова жінка і найвпливовіша персона за версією журналу Forbes за 2018 рік, Кайлі Дженнер стала і наймолодшим мільярдером в історії, що самостійно заробила свій капітал. Молодшій сестрі Кім Кардаш'ян всього 21 рік, а вона вже досягла десятизначного числа, чим обігнала засновника Facebook, Марка Цукерберга, який досяг першого мільярда у віці 23 років.

Кайлі Дженнер

За життям дівчини стежать 128 мільйонів шанувальників у Instagram, а її успіх обґрунтований не спадщиною. Кайлі – типова представниця selfmade woman. У 10 років вона взяла участь у реаліті-шоу "Сім'я Кардаш'ян", після чого популярність не змусила себе чекати і Дженнер спробувала свої сили в модельному бізнесі. У дівчини на рахунку кілька глянцевих обкладинок, фотозйомки рекламних кампаній і участь у показі колекції Авріл Лавін. Після цього 2013 року спільно зі своєю старшою сестрою Кендалл вони запустили бренд жіночого одягу Kendall & Kylie.

Реклама
Кайлі Дженнер

Але головна заслуга і актив Кайлі Дженнер – запуск успішного косметичного бренду Kylie Cosmetics 2015 року, який зараз оцінюють практично в 1 мільярд доларів. Як повідомляє видання Forbes, її імперія складається всього з семи штатних співробітників і п'яти людей, які працюють неповний робочий день. Виробництво і упакування передані на аутсорс Seed Beauty, продажами і виконанням замовлень займається онлайн-магазин Shopify, фінанси контролює мати Кайлі, Кріс Дженнер, а маркетинг очолює сама Кайлі, яка анонсує в соціальних мережах новинки косметичного бренду і нові колаборації. Свій успіх Кайлі скромно прокоментувала так: "Це все сила соціальних мереж. У мене вже була велика аудиторія, перш ніж я почала бізнес".

Кайлі Дженнер

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.