До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 головних фітнес-секретів Гайді Клум

Іменинниці Гайді Клум 1 червня виповнюється 50 років. Фігура Клум, зрілої жінки й матері чотирьох дітей, не може не захоплювати. Німецька топмодель власним прикладом доводить, що з правильним харчуванням і регулярними фізичними навантаженнями можна зберегти молодість і підтягненість фігури на тривалі роки. З нагоди дня народження Клум Vogue.ua вирішив підняти завісу й розповісти про її головні фітнес-таємниці.

Гайді Клум, 2019
Тренування

Гайді робить спортивні вправи чотири рази на тиждень, дотримує порад свого особистого тренера Девіда Кірша. Тренування поєднують біг, їзду на велосипеді, силові заняття й плавання, переважно на відкритому повітрі на природі. "Більшість жінок воліють готуватися до пляжного сезону влітку. Для мене сезонність не має значення, я захоплююся спортом увесь рік, бо для мене важливо бути в добрій фізичній формі в будь-яку пору року", — розповідає супермодель.

Реклама
Харчування

Гайді намагається харчуватися здоровою їжею, проте дозволяє собі відпочити від нескінченної гонитви за ідеальним пресом і трохи розслабитися. Супермодель дотримує дієти, яку практикує багато знаменитостей, серед яких також Кейт Мосс. Суть дієти полягає в тому, що 80% раціону — корисні продукти, а решту 20% можна залишити на все інше. "Я їм досить здорову їжу. Щоранку роблю смузі з будь-яких фруктів і моркви", — ділиться Гайді.

Питний режим

Супермодель надає велику увагу питному режиму. Гайді випиває кілька літрів води на день, що допомагає їй вивести токсини з організму й підтримувати правильний водний баланс. Також вода сприяє поліпшенню обміну речовин, схудненню, підтриманню тонусу фігури й сяйливій шкірі.

Відмовилася від борошняних виробів

Щоб підтримувати свою вагу на потрібній позначці, Гайді Клум повністю усунула з раціону борошняні вироби: хліб, пасту, булочки й пиріжки. Замість цього вона вживає нежирні білки, свіжі фрукти й органічні овочі для підтримки енергетичних ресурсів організму й твердого преса.

Зволоження шкіри

Одним з найважливіших чинників, яким багато дівчат нехтують, є зволоження шкіри. Гайді досить кількох улюблених засобів, щоб підтримувати тонус і підтягненість шкіри. Серед її улюбленців можна знайти: зволожувальне молочко Mario Badescu's Buttermilk Moisturizer і спрей для ніг Sally Hansen's Airbrush Legs Makeup, що створює ефект засмаглої шкіри. Гайді зізналася, що користується другим засобом щоразу, коли вдягає міні.


Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.