До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

3 образи герцогині Кетрін на хрестинах дітей

9 липня 2018 року в Королівській каплиці палацу Сент-Джеймс в Лондоні хрестили принца Луї, третю дитину герцогів Кембриджських, що стала п'ятим претендентом на британський престол. На церемонії були присутні лише найближчі люди, але фотографії вже облетіли весь світ.

Герцоги Кембриджські з дітьми на церемонії хрещення принца Луї

Не менша увага була прикута до герцогині Кетрін, яка просто світилася від щастя. Для такої важливої події вона обрала елегантну сукню відтінку слонової кістки Alexander McQueen.

Реклама
Герцогиня Кетрін і принц Луї, 2018

Для шанувальників герцогині цей вибір не став сюрпризом. Справа в тому, що для церемоній хрещення старших дітей – принца Джорджа і принцеси Шарлотти – вона також обирала Alexander McQueen і в схожій колірній гамі. 2013-го на Кетрін був жакет з асиметричною рюшою і спідниця, які відтінком ідеально поєднувалися з хрестильною сорочкою її первістка Джорджа, а 2015-го на хрестинах принцеси Шарлотти вона була в лаконічному платті-пальті. Останнє, до речі, вона потім не один раз одягала на заходи різних рівнів урочистості.

Герцогиня Кетрін і принцеса Шарлотта, 2015
Герцогиня Кетрін і принц Джордж, 2013

Нагадаємо, що між герцогинею Кетрін і Alexander McQueen існує давня дружба. Саме креативному директору бренду, Сарі Бертон, 2011 року вона довірила створення весільної сукні. Протягом семи років вбрання цієї марки вона обирає для найважливіших заходів.

Весільна церемонія принца Вільяма і Кейт Міддлтон

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.