До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Y/Project стане запрошеним брендом Pitti Uomo

Слідом за Крейгом Гринем і Вірджилом Абло, новим запрошеним дизайнером 95-ї виставки чоловічої моди Pitti Uomo стане бельгієць Гленн Мартенс – креативний директор бренду Y/Project. Замість звичної участі на Тижні чоловічої моди в Парижі, дизайнер покаже колекцію осінь-зима 2019/2020 на виставці, яка відбудеться у Флоренції в січні 2019 року.

Гленн Мартенс

"Гленн створив нову естетичну мову, яка нам дуже подобається", – пояснив Раффаелло Наполеоно, виконавчий директор Pitti Imagine, та додав, що у дизайнера є "правильні інгредієнти для успіху".

Реклама

Сам же креативний директор висловив подяку за можливість презентувати свою чоловічу лінію на такій масшабній платформі як Pitti Uomo.

"Це було перше місто, у яке я поїхав самостійно в 17 років. У дитинстві мене завжди приваблювала артистичність Флоренції. Тепер, коли у мене є можливість провести там показ, я хочу пов'язати його з історичним тлом, який становить частину ДНК бренду Y/Project", – розповів дизайнер в інтерв'ю BoF.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.