До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Літо у бабусі: нова круїзна колекція KSENIASCHNAIDER

Українська марка KSENIASCHNAIDER вміло балансує у своїх колекціях між минулим і майбутнім, при цьому створює актуальний одяг для сьогодення. В одному сезоні її творці, Ксенія і Антон Шнайдери, граються з діджиталізацією і експериментують з принтами у вигляді пікселів, а в іншому вже згадують про відпочинок на кримському узбережжі. Нова круїзна колекція марки теж про минуле – про літо, проведене з сім'єю в селі біля Києва.

KSENIASCHNAIDER Resort 2020

"Мені подобався той безтурботний стан, – згадує Ксенія. – Кожне літо я проводила в селі, де не займалася нічим конкретним, але кожен день там був дивовижним. Улюбленим заняттям було валятися на траві і дивитися, як небом пропливають хмари ...". Саме всі відтінки неба і стали ключовими в колекції, яка, як завжди, не залишилася без фірмового деніму KSENIASCHNAIDER. До неї також увійшли дуже легкі і жіночні сукні, спідниці, топи з рюшами і воланами, знакові демі-денімс, асиметричні джинси і піджаки з переробленого деніму нових кольорів, джинси і футболки, створені в техніках tie-dye і patchwork у нових візерунках.

Реклама
KSENIASCHNAIDER Resort 2020
KSENIASCHNAIDER Resort 2020
KSENIASCHNAIDER Resort 2020

Сама Шнайдер пропонує звернути увагу на джинси з бахромою і пророкує їм не менший успіх, ніж був і є у демі-денімс і асиметричних джинсів, які сьогодні скрізь впізнають.

KSENIASCHNAIDER Resort 2020

Безтурботний настрій колекції підкреслює і місце зйомки, яка відбулася в Музеї національної архітектури і побуту України (в частині, присвяченій архітектурі 60-70-х років ХХ століття). Для неї застосували авторську техніку зйомки, що придумав Антон Шнайдер – selfie-lookbook. Вона полягає в тому, що телефон і фотоапарат синхронізовані між собою – фотоапарат стоїть на штативі, а модель знімає саму себе на телефон. Таким чином, сама модель стала і фотографом цього лукбука.

KSENIASCHNAIDER Resort 2020
KSENIASCHNAIDER Resort 2020
KSENIASCHNAIDER Resort 2020

Переглянути всю колекцію KSENIASCHNAIDER Resort 2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.