До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як створювали образ Ralph & Russo для Малефісенти

Чаклунка Малефісента у виконанні Анджеліни Джолі не просто зла героїня, але і дуже стильна. Її образи продумані до найдрібніших деталей. Наприклад, одну з найефектніших суконь у фільмі створили для акторки в британському Домі Ralph & Russo. Для її створення знадобилося близько 700 годин ручної праці.

Анджеліна Джолі в Ralph & Russo

"Це справжня мрія для дизайнера: тут отримуєш можливість і стати частиною такого масштабного проєкту, і зробити образ для улюбленої подруги, – розповідає Тамара Ральф, дизайнерка Ralph & Russo. – Робота над сукнею Малефісенти – наш перший досвід у кіно. Не так часто тобі трапляється шанс придумати вбрання, яке потім поєднуватиметься з крилами і рогами. Це абсолютно інший вид творчої свободи. Анджеліна люб'язно порадила нас художниці з костюмів Елен Мірожник, яка і запросила нас до співпраці над образом Малефісенти. Ми дуже раді".

Реклама
Ralph & Russo

Ральф підкреслює, що характер і образ героїні з одного боку ставлять певні межі, а з іншого – змушують по-особливому мислити. Почалася робота над сукнею зі створення тюлевої основи. Коли її посадка стала ідеальною, за роботу взялася сама Ральф з командою вишивальників, які зібрали вбрання по частинах. Після кількох випробовувань для декору сукні, вони вибрали техніку мазка пензлем. Насамперед за допомогою рендерингу на основі ескізу створили модель і розробили основний мотив. Коли все намалювали, за допомогою лазера вирізали трафарет і художник закріпив його на тюлі за допомогою спеціального силікона. Такі маніпуляції допомогли створити ефект другої шкіри.

Характер Малефісенти вирішили підкреслити не лише використанням чорного кольору, але і гострих форм. "Безсумнівно, це дуже темна річ, але вона випромінює силу героїні, – додає Тамара Ральф. – Анджеліна сильно залучена до процесу, тому мені було легко працювати з нею над цим образом".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.