До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як побудувати колекцію на основі однієї сукні: приклад Alexander McQueen

Нова колекція Сари Бертон для Alexander McQueen прозвучала як справжній жіночий гімн. "Моя робота про сестринство, про жіночі віхи і ритуали: народження, хрестини, весілля, похорон. Йдеться про те, щоб бути сильною і емоційною, але не забувати показувати свою вразливість", – поділилася дизайнер перед показом, який минув серед імітації стародавніх валунів з графства Вілтшир. Колекція повністю побудована на контрастах: ніжне мереживо і жорстка шкіра фартуха коваля, непомітна вишивка і соковиті відтінки червоного.

Компонентом формування стилю для всієї колекції стала вінтажна весільна сукня, яку Бертон вдалося купити на знаменитому блошиному ринку Портобелло в Лондоні. Старовинне вбрання стало основою для повноцінного модного наукового дослідження. Сукню в результаті розібрали на цитати і в колекції з'явилися вікторіанські силуети, натхненні вінтажним вінчальним нарядом, щільна квіткова вишивка і малюнки по тканині, що нагадують гравюри.

Реклама

Весь показ можна переглянути тут.

За матеріалами: vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.