До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нова колекція сонцезахисних окулярів і оптики Chanel

У новому сезоні французький модний Дім Chanel розповідає історію про сонце, пляжі, натуральні матеріали і світло у новій колекції сонцезахисних окулярів і оптики. У цій колекції весна-літо 2019 центральне місце відведене історії моди.

Chanel Eyewear Summer 2019

Вицвіла або необроблена джинсова тканина прикрасила практично кожну з моделей нової колекції. Маленькі надлегкі оправи з деніму можна зустріти на овальних окулярах з лінзами всіляких відтінків синього – від прозорого моря до відтінків глибини океану. Ненав'язливі унісекс-авіатори та моделі неправильної форми також отримали оправу з джинсової тканини.

Реклама


Chanel Eyewear Summer 2019

Дизайни, виконані з ацетату з нанесенням ексклюзивних принтів і декоровані широкими дужками з стьобаного деніму і подвійною літерою C, розмістилися на прямокутних і овальних сонцезахисних моделях, у той час як "метелик" і овал прикрасили оптичні окуляри. Крім того, структура солом'яних капелюхів і мотузкових еспадрильїв у новому сезоні перемістилася на дужки сонцезахисних окулярів бренду, де мирно сусідить з напівпрозорими оправами і п'ятьма відтінками лінз – від блідо-блакитного до димчасто-сірого.

Chanel Eyewear Summer 2019

Є в колекції і класичні моделі. Вшанування спадщини модного Дому – культові двоколірні оправи чорного і бежевого кольорів у формі "метелика" і прямокутника. Ці непідвладні часу форми виконані в піщаних, черепахових, синіх, чорних і оливкових тонах. Оправи розміру XL, класичні кольори і лінзи у 24-каратному жовтому золоті спеціально розроблені для прихильниць фірмового стилю бренду.

Chanel Eyewear Summer 2019

Нова колекція окулярів весна-літо 2019 буде представлена в фірмових бутиках з березня 2019 року.

<b>очки chanel</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.