До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Gucci створили дві пари сонцезахисних окулярів на честь Елтона Джона

Якщо і є виконавець, який завжди асоціюється з ексцентричними окулярами, то це, звичайно, Елтон Джон. Тому не дивно, що італійський модний Дім Gucci, натхненний яскравим стилем і привабливою індивідуальністю британської поп-ікони, представив дві моделі сонцезахисних окулярів, які резонують з екстравагантним гардеробом цього шоумена.

Елтон Джон на прем'єрі фільму "Рокетмен" в окулярах Gucci

Ці моделі – ще один приклад тісних відносин Gucci з Елтоном Джоном, які почалися торік з образів, створених для шоу сезону весна-літо 2018 і натхненних особистим архівом музиканта. Пізніше бренд випустив серію тоутів з обкладинками пластинок артиста, а потім модний Дім запросили створити весь гардероб для трирічного прощального світового туру Елтона Джона під назвою Farewell Yellow Brick Road.

Реклама

<b>gucci elton</b>

Скельця першої моделі сонцезахисних окулярів виконані у вигляді сердець – улюбленої форми музиканта. Модель складається з блискучої темно-синьої оправи, прикрашеної кристалами Swarovski, і масивних вишневих лінз. Друга пара – велика квадратна модель з блискучою суцільною синьою оправою, оздобленою кристалами Swarovski оранжевого відтінку і градієнтними лінзами їм у тон.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.