До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Меган Маркл та інші знаменитості на жіночому фіналі US Open

Герцогиня Сассекська, Меган 6 вересня вирушила до Нью-Йорка без чоловіка принца Гаррі та новонародженого сина Арчі. Причиною її подорожі став жіночий фінал тенісного турніру US Open, в якому брала участь її близька подруга Серена Вільямс. Маркл пристрасно підтримувала американську тенісистку, яка в підсумку програла 19-річній румунці Б'янці Андреєску, учасниці від Канади.

Тим часом шанувальники вже встигли обговорити в соціальних мережах образ самої герцогині. На трибунах вона з'явилася в максимально практичному вбранні, що складалося з джинсової сукні і трикотажного блейзера американського демократичного бренду J.Crew. Ціна обох речей коливається в межах $100, а сам вихід вже встигли порівняти з недавньою появою герцогині Кетрін у сукні Michael Michael Kors, ціна якої не перевищувала $200.

Реклама

Також спостерігати за грою Серени Вільямс цього дня прийшли: головна редакторка американського Vogue, Анна Вінтур, яка є давньою вболівальницею тенісистки, моделі Джіджі Хадід, Алессандра Амбросіо і Кара Делевінь зі своєю коханою Ешлі Бенсон.

Анна Вінтур
Джіджі Хадід
Кара Делевінь і Ешлі Бенсон
Алессандра Амбросіо

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.