До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Різдвяний плейлист: 8 улюблених треків групи Kazka

Vogue.ua продовжує спецпроект, у якому українські музиканти діляться улюбленою різдвяною музикою. У цьому плейлисті – 8 улюблених треків Kazka, найбільш обговорюваної української групи 2018 року. Коментує Олександра Зарицька (вокал), Нікіта Будаш (гітара) і Дмитро Мазуряк (духові інструменти).

Давня гуцульська колядка "Же"

Реклама

Діма:Не секрет, що я захоплююсь українською культурою і традиціями. Тож для мене новорічні свята – це обов`язково колядки. "Же" – одна із них. Нещодавно вона знайшла своє друге життя: давню українську колядку записали мої друзі із села Яворів. Коли я почув їх інтерпретацію, вона одразу ж увійшла в мій особистий топ. Тож поки Саша була "на свята не свята", я невпинно наспівував улюблену колядку.

Frank Sinatra – Let it snow

Діма: Let it snow – це вже всесвітній саундтрек новорічних свят. І я один із тих, хто тихими зимовими вечорами, коли за вікном кучугури снігу, в будинку, насиченому запахом мандаринок, загортається в улюбленний плед, п’є гарчий імбирний чай і слухає Сінатру. Банально? Можливо. Та це я вам ще не розповідав про те, як люблю дивитись "Сам удома".

George Michael – Last Christmas

Нікіта: Я вважаю Джорджа Майкла одним із найвидатніших музикантів в історії. І ця його пісня – безумовно, яскрава зірка в його кар’єрі! Чесно кажучи, я часто жалію про те, що він не передав мені свій голос у спадок. Тут, здавалося, можна б поставити крапку, але Джордж Майкл помирає на Різдво. Символічно, чи не правда?

ABBA – Christmas song

Нікіта: Абба – це класика! Я вважаю, що ці четверо – найуспішніший попсовий гурт в світі. І варто почути перші ноти Christmas song, я, як мала дитина, (нагадую, що я – дорослий бородатий чоловік) почитаю усміхатись. Ось така різдвяна магія.

Johnny Marks – "Rocking around the Christmas tree"

Нікіта: Уявіть: я із келихом шампанського у свято "rocking around the Christmas tree" під ідеальний трек. Тепер ви знаєте, який вигляд має моє найкраще Різдво.

Andy Wlliams – "Its the Most Wonderful Time of the Year"

Саша: Цей трек такий же повноправний інгредієнт мого Різдва, як, наприклад, вбрана ялинка, запашні мандаринки, святкові вогники та кохані люди поруч. Обожнюю! І раз за разом наспівую: It’s the Most Wonderful Time of the Year!

The Drifters – "White Christmas"

Саша: Прекрасний трек від легендарного rhythm-and-blues колективу The Drifters. Здається, він ідеальний, але маю попередити: багаторазове прослуховання може підвищувати настрій, створювати святкову атмосферу та викликати гостре бажання танцювати.

KAZKA – Дива

І наостанок, порада від нас усіх. Пісня маловідомого, але дууууууже перспективного колективу. Обов’язкова для прослуховування у свята.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.