До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Японський слід: нова колекція букетів Fiori

Promotion

Японія – країна, яка надихає всіх. Її оспівують поети і присвячують їй свої картини художники, режисери переносять сюди сюжети нових фільмів, а дизайнери надихаються її культурою. Не залишилися осторонь і флористи. Так, зараз одним з головних квіткових трендів є оформлення букетів в дусі азіатського мінімалізму: складні форми, майстерна асиметрія, глибокі відтінки і оригінальні поєднання кольорів. Флористична компанія Fiori вміло використовує цей тренд у своїй новій колекції букетів Osaka, обличчям якої стала власниця бутіка Gold Vintage – Санта Дімопулос.

Реклама
Fiori

Нова колекції Fiori натхненна японською культурою і вибудувана навколо головного елемента – Осаки, міста, що представляє гру асоціацій. Осака – футуристичне, але, в той же час, натуральне. Як Японія – непізнане до кінця, але ним захоплюються. Як карате – стрімке, але плавне. Як неон – привабливе і сміливе. В основі створення унікальних букетів – концепція вираження своїх найпотаємніших почуттів через квіткові композиції незвичайних форм і унікального дизайну.

Fiori
Fiori

Так, нова капсула складається з чотирьох оригінальних букетів: з ніжної еустоми, повітряного латіруса, вишуканої орхідеї і витонченого анемона. Згідно з концепцією колекції, в букеті Osaka квітка може бути тільки одного виду, але допускається різної кольорової гами. Всі композиції "закутані" в райдужний "бензиновий" папір super rainbow, що викликає асоціації, пов'язані з неоновими вивісками, фільмом "Люсі" і духом сучасного мегаполісу.

Fiori
Fiori

Японська культура читається у кожній деталі букета. Так, наприклад, стрічка, розписана японськими ієрогліфами, прикрашає капсульні букети Fiori строго відповідно до технології зав'язування пояса від кімоно.

<b>fiori</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.