До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У герцогів Сассекських з'явився офіційний Instagram-акаунт

Незважаючи на те, що герцоги Сассекські ніяк не можуть покинути Кенсингтонський палац і вже оселитися у власному домі Фрогмор-Гаус у зв'язку з тривалими ремонтними роботами, вони нарешті отримали власний Instagram-акаунт. Називається він @sussexroyal, перший пост опублікували 2 квітня. За годину існування сторінки на неї вже підписалися близько 190 тисяч осіб.

На цій сторінці підписники зможуть дізнатися всі останні новини, пов'язані з життям принца Гаррі і Меган Маркл, перш за все, їх суспільною та соціальною роботою. "Ласкаво просимо на нашу офіційну самостійну сторінку в Instagram. Ми з нетерпінням чекаємо можливості поділитися роботою, якою займаємося, а також розповідати про те, що дійсно турбує нас. Ми дякуємо вам за підтримку і вітаємо на сторінці @sussexroyal. – Гаррі і Меган" , – саме так герцоги Сассекські підписали перший пост. Шанувальники королівської пари вже гадають, яким же буде наступний. Багато висловлюють припущення, що його напише сама герцогиня Меган, якій довелося закрити всі свої сторінки в соціальних мережах ще до заміжжя і вона сумує за живим спілкуванням.

Реклама

Нагадаємо, що до цього всі офіційні новини про життя пари з'являлися в акаунті Кенсингтонського палацу, який також висвітлює діяльність сім'ї герцогів Кембриджських.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.