До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Принц Гаррі і Меган Маркл побили світовий рекорд в Instagram

Герцог і герцогиня Сассекські завели акаунт в Instagram у вівторок, 2 квітня, і вже менше ніж за 6 годин сторінка пари досягла позначки мільйон підписників, цим побила світовий рекорд.

На цей момент у акаунта вже 3,7 мільйона читачів. Сторінку з назвою @sussexroyal королівська пара створила, щоб ділитися важливими подіями з їхнього життя. "Ласкаво просимо на нашу офіційну сторінку. Тут ми будемо розповідати про нашу роботу, мету, і про те, що нас надихає. Ми раді вітати вас на нашій сторінці і дякуємо за підтримку", – підписали перший пост Меган і Гаррі. Книга рекордів Гіннеса підтвердила інформацію про подію на своїй офіційній сторінці в Twitter, і її представники привітали герцога і герцогиню Сассекських з новим рекордом.

Реклама

Попередній рекорд встановив південнокорейський поп-виконавець Кан Деніел, який набрав мільйон підписників за 11 годин 36 хвилин, а до Деніела світовий рекорд встановив Поп Франсіс, який досяг позначки мільйон за 12 годин. Пара вже опублікувала другу світлину з принцом Гаррі. Фото було зроблено під час поїздки герцога з благодійною програмою, присвяченою людям з ментальними проблемами. А також – третю і четверту світлини.

Раніше Меган Маркл і принц Гаррі вели акаунт Кенсингтонського палацу спільно з герцогами Кембриджськими. Тепер акаунт Кенсингтонського палацу, який вже набрав 7,2 мільйона, будуть вести Кейт Міддлтон і принц Вільям.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.