До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нові сімейні фотографії принца Вільяма і герцогині Кетрін

Кенсингтонський палац представив нову серію сімейних фотографій герцогів Кембриджських і їхніх дітей: принца Джорджа, принцеси Шарлотти і принца Луї. Офіційна Instagram-сторінка королівської сім'ї опублікувала ці світлини в той же день, коли принц Гаррі і Меган Маркл поділилися новими відео та фото з їхнього весілля, так вшанували першу річницю.

На нових фотографіях герцогів Кембриджських, що зробив Метт Портеус, – члени королівської сім'ї під час відвідування саду RHS Back to Nature в Лондоні. Цей сад спроектувала сама герцогиня Кембриджська у співпраці з ландшафтними архітекторами Андре Девісом і Адамом Вайтом.

Реклама

"Її Королівська Високість впевнена, що прогулянки на свіжому повітрі корисні для фізичного і психічного здоров'я, а проведення часу на природі позитивно впливає на розвиток дітей", – йдеться в дописі @kensingtonroyal.

У попередньому Instagram-пості Міддлтон розповідала про важливість розвитку у ранньому дитинстві і про те, яку важливу роль у цьому відіграє проведення часу на свіжому повітрі. "В останні роки я максимум часу приділяю дослідженням про дитячі роки і про те, наскільки вони цінні для досягнення результатів у подальшому житті", – сказала герцогиня. "Я вважаю, що проведення часу на свіжому повітрі в дитинстві може закласти основу для того, щоб діти виросли щасливими і здоровими дорослими". Що ж, ці фото – наочна ілюстрація її правоти.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.