До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зої Кравіц зіграє жінку-кішку в "Бетмені"

Акторка Зої Кравіц, відома з серіалу "Велика маленька брехня", зніметься в майбутньому фільмі Метта Рівза "Бетмен". Зої виконає роль жінки-кішки, а її партнером на майданчику виступить Роберт Паттінсон, якого затвердили на роль нового Бетмена. Передбачають, що підготовка до зйомок коміксу DC Warner Bros. розпочнеться в кінці 2019-го або на початку 2020 року, проте офіційної дати ще не затвердили. Нову екранізацію "Бетмена" планують представити 25 червня 2021 року.

Зої Кравіц

Раніше цю роль в інших інтерпретаціях виконували Енн Гетевей у фільмі "Темний лицар: Відродження легенди", Геллі Беррі в "Жінці-кішці" і Мішель Пфайффер у "Поверненні Бетмена" 1992 року. Конкурентками Кравіц на роль нової жінки-кішки були Зазі Бітц, відома з фільмів "Дедпул 2", "Атланта" і "Джокер", Ейса Гонсалес з "На драйві", а також Алісія Вікандер — зірка фільмів "Дівчина з Данії"," Агенти А.Н.К.Л.".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.