До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вперше за 30 років "Оскар" мине без ведучого

Цього року американська кіноакадемія здійснює одне з найбільш радикальних перетворень в історії "Оскара". Вперше за майже 30 років церемонія буде без ведучого – про це повідомляє Variety.

Френк Сінатра в ролі ведучого церемонії 1963 року

Нагадаємо, вести церемонію мав актор і комік Кевін Гарт, але він залишив цей пост всього через кілька годин після того, як оголосили про його участь. Гарту довелося відмовитися від ролі після того, як у Twitter спливли його гомофобні висловлювання, зроблені кілька років тому.

Реклама
Кевін Гарт

Продюсери вирішили відшкодувати відсутність ведучого запрошенням зірок з A-list, які мали вести різні частини шоу. Представники кіноакадемії кажуть, що останні роки церемонія занадто зациклена на ролі ведучого.

"Робити таке шоу – це все одно, що брати участь в гонці. Якщо це відмінна гонка, то це і відмінне шоу. Якщо ж шоу вдається не дуже хорошим, то навіть ведучий його не врятує. Він всього лише зможе забезпечити кілька веселих моментів", – сказали продюсери кінопремії.

Перша церемонія вручення премії "Оскар", 1929 рік

Питання про якість і актуальність церемонії з'явилися після того, як торішні рейтинги трансляції досягли дуже низького рівня – вони впали майже на 19%. Нагадаємо, 91-а церемонія вручення "Оскар" відбудеться в неділю, 24 лютого 2019 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.