До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Помер актор Люк Перрі

Люк Перрі, актор, відомий своїми ролями замислених аутсайдерів у таких незабутніх хітах поп-культури, як "Беверлі-Гіллз, 90210", "Баффі – переможниця вампірів", і дворічного серіалу телеканалу CW "Рівердейл" помер у понеділок, 4 березня, в лікарні в Бербанку, штат Каліфорнія, після перенесеного минулого тижня інсульту. Йому було 52 роки.

Люк Перрі у серіалі "Беверлі-Гіллз, 90210"

Перрі грав Ділана Маккея у "90210" протягом п'яти сезонів, після чого він виїхав, щоб спробувати свої сили в Голлівуді, в оригінальному фільмі "Баффі – переможниця вампірів", драмі "8 секунд", науково-фантастичній епопеї Люка Бессона "П'ятий елемент". На початку 2000-х він зіграв Преподобного Єремію Клотьє у серіалі "В'язниця Оз". Він грав на Бродвеї в постановці "Шоу жахів Роккі Горрора" і знявся разом з Елісон Ганніган у фільмі "Коли Гаррі зустрів Саллі". На момент його смерті він був задіяний у фільмі Квентіна Тарантіно "Одного разу в Голлівуді", і у нього була постійна роль батька Арчі в "Рівердейлі".

Реклама
Кей Джей Апа і Люк Перрі у серіалі "Рівердейл"

За словами його представника, Перрі помер в оточенні своїх дітей, Джека і Софі, його нареченої Венді Медісон Бауер, колишньої дружини Мінні Шарп, матері Енн Беннетт, вітчима Стіва Беннетта, брата Тома Перрі, сестри Емі Кодер й інших близьких родичів і друзів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.