До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Синтія Ніксон може стати наступним губернатором Нью-Йорка

Можливо, наступним губернатором Нью-Йорка вже в 2018 році стане зірка серіалу "Секс у великому місті" Синтія Ніксон. З четвірки "серіальних" подруг її героїня Міранда Гоббс підходить на цю роль найкраще: Міранда юрист, громадський активіст, борець за права жінок. Її принципи близькі й самій актрисі Синтії Ніксон: кілька років тому вона працювала в передвиборному штабі нинішнього мера Нью-Йорка Білла де Блазіо, також була активісткою з підтримки легалізації одностатевих шлюбів в США.

Синтія Ніксон і Сара Джессіка Паркер, кадр з фільму "Секс у великому місті"

За інформацією The Wall Street Journal, Синтія Ніксон буде балотуватися на посаді губернатора вже в наступному році. Ймовірно, вона стане одним з головних суперників нинішнього губернатора Ендрю Куомо, якого не раз публічно критикувала. Зокрема, його політику у сфері освіти, некомпліментарно порівнюючи з міністром освіти з команди Дональда Трампа Бетсі Девос. Політичні аналітики високо оцінюють шанси актриси на перемогу. "Вона нестандартний кандитат з перспективними здібностями, який зможе надихнути людей", – впевненів вони.

Реклама
Синтія Ніксон на Марші Жінок у 2017 році

Читайте також:

Усі відтінки рожевого в гардеробі Меланії Трамп

Как мир моды вдохновляется образом Кэрри Бредшоу

Чем заняты актеры сериала "Секс в большом городе"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.