До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: Марго Роббі в ролі королеви Єлизавети I

Навесні стало відомо, що Марго Роббі, зірка фільмів "Вовк з Волл-стріт" та "Загін самогубців" зіграє королеву Єлизавету I. Перші кадри зі зйомок фільму "Марія – королева Шотландії" в британському Глостері не змусили себе чекати – в на них не так просто впізнати 27-річну актрису.

Марго Роббі в ролі королеви Єлизавети
Марго Роббі в зйомці W magazine (2014)

Гримери попрацювали на славу: на перших кадрах у Марго Роббі рідке руде волосся, бліда шкіра й плями по всьому обличчю. Продюсери кажуть, що покладаються на портрети королеви Єлизавети I. На фотографіях у королеви у виконанні Марго Роббі такий високий і відкритий лоб, що журналісти гадають, чи довелося актрисі збрити частину волосся для зйомок, чи це настільки талановита робота гримерів.

Реклама
Портрет королеви Єлизавети I

Перевтілень Марго Роббі не боїться. Нещодавно вона знялася у фільмі "Я, Тоня", який вийде у прокат у 2018 році. Це байопік про скандально відому чемпіонку США з фігурного катання Тоні Гардінг. З огляду на, що фігуристка у кілька разів більша і масивніша від Роббі, на зйомках актрисі зробили лицьове протезування, а також спеціальний костюм, який зробив її "товщою" у декілька разів.

Читайте також:

Кінофестиваль "Молодість" буде проходити в травні

5 найцікавіших фільмів Венеційського кінофестивалю

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.