До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перші кадри: Джордж Клуні у серіалі "Виверт-22"

Через 20 років після зйомок у серіалі "Швидка допомога" Джордж Клуні повертається на телебачення з новим проектом "Виверт-22". Перші кадри зі зйомок опублікувало видання Entertainment Weekly. Клуні грає не тільки одну з головних ролей, але і виступив в ролі режисера. Прем'єра серіалу відбудеться весною 2019 року на стрімінговій платформі Hulu.

"Виверт-22" – популярний роман письменника Джозефа Геллера, опублікований 1961 року. Критики позначають його як антивоєнний, сатиричний і навіть абсурдистський роман. Ця історія відбувається 1944 року в Італії. Головний герой, американський військовий Йоссаріан, намагається уникнути участі у війні, наприклад, прикидається психічно нездоровим. "Виверт-22" – термін, який придумав сам автор Джозеф Геллер; це логічний парадокс, помилка, комічна абсурдна ситуація. Головного героя грає Крістофер Еббот, також в "Виверт-22" знялися Г'ю Лорі і Кайл Чендлер. Клуні, як повідомлять сценаристи, з'явиться в ролі полковника Шейскопфа, якого описують як "трагічного" персонажа.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.