До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Оскар 2019: американська кіноакадемія назвала перших ведучих

91-а церемонія вручення премії "Оскар" відбудеться без ведучого вперше за майже 30 років. Таке рішення прийняли після того, як Кевін Гарт відмовився від цієї посади, коли в його Twitter виявили гомофобні висловлювання, опубліковані кілька років тому.

Дженніфер Лопес на червоній доріжці премії "Оскар" 2015 року

Американська кіноакадемія вирішила компенсувати відсутність головного ведучого залученням до проведення церемонії різних знаменитостей, що має допомогти зробити шоу "цікавішим". Так, у список увійшли: Аквафіна, Деніел Крейг, Кріс Еванс, Тіна Фей, Вупі Голдберг, Брі Ларсон, Дженніфер Лопес, Емі Полер, Майя Рудольф, Амандла Стенберг, Шарліз Терон, Тесса Томпсон і Констанс Ву. Повідомлено, що список буде більшим.

Реклама
Кріс Еванс

Існує думка, що завдяки залученню зірок категорії "А" до проведення церемонії, "Оскар" стане популярнішим серед глядачів. До цього продюсери прагнуть після того, як минулого року рейтинги трансляції досягли дуже низького рівня і впали майже на 19%. Саме тому в список увійшли Аквафіна і Констанс Ву (зірки серіалу "Шалено багаті азіати", який має високий рейтинг у США), Дженніфер Лопес, яку очікують побачити в феєричному вбранні і Кріс Еванс, один з чотирьох "Голлівудських Крісів" (Hollywood Chrises), яких вважають найпривабливішими молодими акторами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.