До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Netflix представили трейлер фільму про Бейонсе

Netflix представив трейлер фільму Homecoming – документальної стрічки про виступ Бейонсе на фестивалі музики і мистецтв Coachella 2018 року.

Бейонсе на фестивалі Coachella 2018

Відповідно до синопсису, фільм Homecoming є інсайдерським поглядом на епохальний виступ Бейонсе (вона стала першою темношкірою жінкою-хедлайнером Coachella), присвячений історично вищим навчальним закладам для темношкірих. "У поєднанні з відвертими кадрами і інтерв'ю, що детально описують підготовку і наміри, що є в основі її бачення, Homecoming простежує емоційний шлях від творчої концепції до цілого культурного руху".

Реклама

<b>Бейонсе Coachella 2018</b>

Це не перший концертний фільм Бейонсе. Багато її стадіонних шоу перетворилися на документальні стрічки, включно з The Beyoncé Experience Live, Beyoncé's I Am ... World Tour і World Tour Mrs. Carter Show World. Ці картини були безпосередньо присвячені виступам, тоді як Homecoming обіцяє висвітлити інтимні моменти особистого життя співачки і весь творчий процес підготовки до перформансу.

Фільм Homecoming буде доступний на Netflix з 17 квітня 2019 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.